Top 5 cosmaruri si interpretarea lor. Ce inseamna cand se darama casa? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top 5 cosmaruri si interpretarea lor. Ce inseamna cand se darama casa?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Top 5 cosmaruri si interpretarea lor. Ce inseamna cand se darama casa?
cosmaruri si interpretarea lor

Cu siguranta ati avut cosmaruri si, poate, unele dintre ele s-au repetat, in timp. Vrei sa stii cum pot fi interpretate visele?

Iata un top 5 cosmaruri si semnificatia viselor, potrivit Learning-mind.com.

1. Pici la un examen sau nu poti rezolva o problema

Chiar daca anii de scoala au trecut demult, mai poti avea cosmaruri legate de picarea unui examen sau ceva asemanator. In mod subconstient, anxietatea de a nu trece un examen important inca exista, iar nota pe care o obtii are si ea insemnatatea ei.

Daca nu treci examenul poate insemna ca te gandesti daca meriti sau nu anumite lucruri din viata ta. Daca faci o analiza a trecutului si estimezi toate dorintele si nevoile tale, ai fi satisfacut de rezultatul de-acum? Presupunand ca raspunsul este “DA”, insa in vis ai luat o nota prea mica, se poate spune ca visul tau reflecta o negare a ceea ce ai acumulat pana in prezent.

Citeste si Semnificatia viselor. Ce inseamna cand visezi animale

2. Pierzi sau se darama o casa sau alta proprietate

Casele din visul cuiva inseamna o persoana. Fata casei este respectul tau fata de acea persoana, interiorul este eul tau interior.

Daca acea casa sau alta proprietate este stricata dau pradata in vis, poate reflecta faptul ca sentimentele tale sau integritatea ta sufleteasca au de suferit. Poate te simti inselat de cineva, sau ceva pe care tu il apreciezi foarte mult este in pericol.

Ce inseamna cand visezi caini afli aici.

3. Ai probleme cu masina

Sa ai probleme cu masina este o experienta ingrozitoare si in viata de zi cu zi, insa daca este vorba de un vis poate insemna ceva serios.

Masina din vis este perceptia ta asupra lumii, in timp ce interiorul reflecta sentimentele tale. Daca te visezi intr-o masina superba care, dintr-odata, dispare sau e distrusa, sau nu functioneaza corespunzator, sau esti implicat intr-un accident, poate insemna ca te simti neajutorat sau ca ai pierdut controlul intr-o anumita situatie.

Afla aici ce inseamna sa visezi serpi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/12/2021