Sfatulparintilor.ro | Sfaturi zilnice pentru parinti cu copii inteligenti
sfatulparintilor.ro - interpretare vise - freedigitalphotos.net

Familie-Părinţi/Relaxare și wellness

Interpretare vise: 5 mesaje pe care nu ar trebui să le ignori

26 mai 2014, , Vizualizări: ...

De multe ori avem tendinţa de a ignora visele şi de a nu le da nici o interpretare. Sunt totuşi câteva mesaje pe care creierul le transmite şi pe care n-ar trebui să le trecem cu vederea, mai ales atunci când acestea se repetă, aparent fără nici un motiv. Visele recurente (care se repetă la un interval regulat – în fiecare noapte, săptămână, lună etc.) pot sublinia o slăbiciune, o teamă, o incapacitate personală de a controla ceva din viaţa reală, fie că este vorba de ceva din prezent sau din trecut.

Iată cele mai comune vise recurente şi ce interpretare le poţi da.

 

 

Interpretare vise #1: Îţi cade un dinte

Dacă ai tendinţa de a da acestui gen de vis o interpretare negativă, eşti departe de adevăr. Nu te paşte nici o primeşjdei. Trebuie însă să fii atent la ceea ce ai spus sau urmează să spui. Cumva ai bârfit pe cineva? Ai un secret pe care îl ţii departe de cei dragi? Ai spus cuiva ceva ce nu trebuia să spui? Ai dezvăluit secretul cuiva? Ai spus ceva la nervi şi n-ai fi vrut? Cam acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ţi le pui atunci când visezi că ţi-a căzut un dinte. Dintele simbolizează de fapt capacitatea ta de comunicare. Încearcă să fii atent la ce-ţi iese din gură şi încearcă să-ţi îmbunătăţeşti abilitatea de a comunica cu ceilalţi.

 

PUBLICITATE

 

Interpretare vise #2: Eşti urmărit

Cercetătorii spun că visul în care eşti urmărit este cel mai comun vis recurent în rândul femeilor. De fapt acest tip de vise îţi transmite că n-ar trebui să mai fugi de probleme, ci să le confrunţi pentru a scăpa de ele. Întrebările pe care ar trebui să ţi le pui sunt: De cine fug? Ce problemă trebuie să rezolv? Este vreo problemă pe care nu ştiu cum s-o rezolv? Am vreo obligaţie către cineva pe care nu ştiu cum s-o onorez? Am vreun secret din trecut de care fug şi sper să nu iasă la suprafaţa?

Nu poţi fugi la nesfârşit. Să eviţi o problemă, un obstacol, nu înseamnă că vei scăpa de ele. Nu faci decât să prelungeşti durerea şi anxietatea. Aceste vise vor dispărea în momentul în care vei avea curajul să înfrunţi problema.


Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii (2)

  1. lyana8520 spune:

    eu cred in vise, chiar se intampla sa imi arate unele lucruri care urmeaza sa mi se intample.

  2. ilariana spune:

    si eu cred in vise pacat ca nu le inteleg tot timpul interpretarea

Comenteaza

Pentru a putea comenta trebuie sa fii
Daca nu ai cont, click aici pentru cont nou.

Vrei sa faci parte din comunitatea parintilor informati si inspirati?
Urmariti Maratonul Disney Junior in fiecare weekend din februarie si martie de la 11:30
disney2015
Da-ne like si vino alaturi de noi in cea mai mare comunitate de parinti de pe Facebook