Cum sa aduci energia pozitiva in casa ta. 6 principii Feng shui ca sa-ti fie bine - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa aduci energia pozitiva in casa ta. 6 principii Feng shui ca sa-ti fie bine

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Cum sa aduci energia pozitiva in casa ta. 6 principii Feng shui ca sa-ti fie bine
energia pozitiva in casa ta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - flowers-1951456_1920

Binecuvantarea casei este o traditie veche, care se perpetueaza pana in zilele noastre, in toate culturile. Ea aduce energie pozitiva in casa ta. Asa cum iti tratezi casa, te tratezi si pe tine. Spatiul tau exterior reflecta spatiul tau interior. Daca iti binecuvintezi casa si o tratezi cu iubire, ea va deveni spatiul in care visurile tale se implinesc.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Iata cum poti aduce energie pozitiva in casa ta, armonie si sanatate, conform principiilor feng shui.

 

Acest ritual se poate face atat singur, cat si impreuna cu familia sau prietenii. Cu cat sunt mai multe intentii pozitive, cu atat mai bine. Inainte de a-l incepe fa curat.

 

 

1. Creeaza o atmosfera propice punand in fundal o coloana sonora cu muzica specifica. Daca sunteti mai multi, asezati-va in cerc.

 

 

2. Multumeste-le celor care au acceptat invitatia ta la aceasta ocazie speciala.

 

 

3. Aprinde o lumanare roz (roz este culoarea bunatatii si a dragostei)  si treceti lumanarea aprinsa de la unul la altul in timp ce fiecare rosteste cate o binecuvantare.

 

 

4. Poti face acest ritual in toate colturile casei, fiecare pentru un scop anume, precizat de dinainte, pentru ca rugaciunile sa fie indreptate doar catre acel scop.

 

 

5. La final, pune lumanarea in mijlocul casei si las-o sa arda pentru cel putin o ora. Apoi deschide toate ferestrele care dau spre Est si usile, si invita energiile pozitive ale rasaritului de soare sa-ti intre in casa.

 

 

Sunt multe rugaciuni pentru prosperitate, sanatate etc. Le poti alege pe cele mai potrivite pentru tine.

 

 

Autor: Jayme Barrett, expert feng shui din Los Angeles

Imagine de Terri Cnudde de la Pixabay

Data articol: 03/01/2020