Ce spune casa despre personalitatea ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce spune casa despre personalitatea ta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Ce spune casa despre personalitatea ta
Ce spune casa despre personalitatea ta
Credit foto: Imagine de GregoryButler de la Pixabay

Tot ce ai in casa dezvaluie despre tine lucruri la care nici nu te-ai fi asteptat.

Iata ce spune casa despre personalitatea ta.

Usa de la intrare

Potrivit expertilor, daca usa de la intrare este rosie, inseamna ca nu iti este frica sa spui ceea ce gandesti. Daca ai o usa albastra, inseamna ca esti o persoana pozitiva, iar daca usa ta este verde inseamna ca esti traditionalist. In cazul in care usa de la intrare este de culoare neagra, se presupune ca esti conservator, rezervat.

Cum iti tii sosetele

Daca iti tii sosetele intr-o ordine desavarsita, inseamna ca esti o persoana care isi prioritizeaza timpul in cele mai mici detalii. Daca, in schimb, le ai alandala, inseamna ca esti o persoana orientata spre detalii.

Teste de personalitate: Tot cu el te-ai căsători?

Zona de sub pat

Cercetatorii in stiinte sociale spun ca persoanele care au curatenie desavarsita sub pat sunt persoane anxioase, obsedate de control.

Lenjeria de pat

Cum este lenjeria de pat? Cumva cu dungi stralucitoare, mari? Daca da, specialistii spun despre tine ca nu iti este teama sa spui cu voce tare ceea ce gandesti. Daca iti plac bulinele, inseamna ca esti comunicativ, amuzant. Iubitorii de animal print sunt creativi, in timp ce formele geometrice indica o persoana care iubeste ordinea.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 11/02/2024