Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spune casa despre personalitatea ta

02 mai 2017, , Vizualizări:
casa design - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
  1. Dusul

Cercetatorii spun ca daca iti place sa faci bai fierbinti si dusuri lungi, esti o persoana care nu prea socializeaza si acest rasfat este un substitut emotional.

 

 

  1. Patul

Obisnuiesti sa-ti faci patul sau ti se pare ca e o pierdere de vreme? Potrivit unui sondaj la care au participat aproximativ 70.000 de oameni, persoanele care obisnuiesc sa-si faca patul isi iubesc meseria. Psihologii spun ca oamenii fericiti au tendinta de a trai intr-un mediu inconjurator ordonat.

 

 

  1. Scaunele

Cercetatorii spun ca persoanele care sunt buni negociatori au in casa scaunele tari. De asemenea, un studiu publicat in revista Science a dezvaluit faptul ca persoanele care stau pe scaune tari sunt mai certarete si mai rigide.

 

 

  1. Sifonierul

Daca ai sifonierul plin de costume pe care le utilizai la slujbele anterioare sau uniforme vechi, sau haine care nu ti se mai potrivesc, inseamna ca esti o persoana sentimentala, agatata de amintirile vechi. Nu-ti ramane decat sa faci o fotografie cu acele haine si sa dai tot ce nu mai folosesti.

 

 

  1. Dezordinea

Daca ai in casa ordine si disciplina, specialistii spun despre tine ca esti generos. Daca, in schimb, este dezordine inseamna ca esti creativ.

 

Sursa: Rd.com

foto: pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu