Shop
Ultimele 100 de articole

Inspirational, motivational: 15 intrebari care ti-ar putea schimba viata

25 februarie 2015, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Intrebari despre viata

Majoritatea oamenilor intra in “cursa” intrebarilor inca de la varsta de 2-3 ani. Cercetatorii spun ca daca vei continua sa intrebi orice pe oricine iti vei pastra mintea antrenata, indiferent cat de batran vei fi. Sunt insa momente in viata cand cel mai bine este sa-ti pui singur niste intrebari la care tot singur trebuie sa gasesti raspunsurile pentru a putea continua drumul in viata. Iata o lista de 15 de intrebari alcatuita de Martha Beck, life-coach international.

 

1. Ce intrebari ar trebui sa imi pun?

La inceput poate fi redundant sa te intrebi ce-ar trebui sa te intrebi. Dar nu e deloc asa. Iti determina o stare de alerta, o stare in care sa te gandesti, ideala pentru a analiza toate informatiile de care ai nevoie, indiferent de situatie. Pune-ti frecvent aceasta intrebare.

 

 

2. Este asta ceea ce vreau sa fac?

Acest moment este singurul in care poti face schimbari. Vei sti ce schimbari sa faci imediat ce constientizezi aceasta intrebare. Puneti aceasta intrebare in fiecare zi pentru a afla daca-ti place sau nu ceea ce faci. Daca raspunsul este NU, atunci incepe sa-ti dai seama ce ar trebui sa faci pentru a-ti placea. Asa incepe revolutia.

 

 

3. De ce sa-mi fac griji?

Aceasta intrebare iti poate schimba radical imaginea pe care ti-ai format-o deja in minte despre situatia respectiva. Grijile duc rareori la ceva pozitiv: este dureros, este o teama pentru ceva care teoretic nu exista. Aceste griji distrug fericirea. Unii specialisti spun ca trebuie sa te concentrezi pe recunostinta si nu pe griji.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.