Shop
Ultimele 100 de articole

5 oameni obisnuiti cu puteri supranaturale. Face radiografii mai clare decat aparatul

23 octombrie 2017, , Vizualizări:
Wim Hof
  1. Barbatul care nu simte durerea

Nimanui nu-i place sa simta durere, ce-ar fi insa daca ai putea s-o blochezi pentru totdeauna. Tim Cridland, numit si Zamora, regele torturii, poate indura orice tip de durere. Isi castiga traiul de zi cu zi cu ajutorul superputerii sale. Ii amuza pe oameni mergand pe carbuni incinsi, inghitind sabii si geamuri fara sa simta niciun pic de durere.

Durerea este o interactiune intre corp si minte. Nervii ii semnalizeaza creierului unde este locul dureros. Insa, creierul lui Cridland nu inregistreaza nicio forma de durere.

 

 

  1. Femeia cu raze X

Rusoaica Natalya “Natasha” Nikolayevna Demkina nu isi foloseste privirea speciala pentru a vedea prin pereti, ci ii ajuta pe doctori la diagnosticarea unor boli. Femeia este capabila sa vada prin organismul uman asmeni unei masinarii cu raze X. Abilitatea sa a inceput sa se manifeste dupa ce a implinit 10 ani. Demkina a mers de nenumarate ori la spitalul din localitate pentru a-i ajuta pe medici sa descopere bolile de care sufereau diversi bolnavi.

Chiar daca oamenii de stiinta pun sub semnul intrebarii abilitatile sale, niciunul nu a putut sa demonstreze ca femeia nu ar poseda abilitatile respective.

 

Sursa: thespiritscience.net

Credit foto

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.