Shop
Ultimele 100 de articole

5 oameni obisnuiti cu puteri supranaturale. Face radiografii mai clare decat aparatul

23 octombrie 2017, , Vizualizări:
Wim Hof

Acesti oameni au „superputeri” si, indiferent ca la baza se afla genele sau, dimpotriva, multe ore de repetari, unele dintre aceste abilitati le-ar putea dezvolta orice om. Cand intelegem ca realitatea este o proiectie a mintii, iar ideea ca mintea controleaza materia are un nou inteles.

 

Iata 5 oameni obisnuiti cu puteri supranaturale.

 

 

  1. Baiatul cu vedere ultrasonica

Acest baiat se poate deplasa asemeni unui liliac sau delfin folosindu-se de sunete. Ben Underwood si-a pierdut ochii pe cand avea doi din cauza unui cancer la retina. Dupa ce n-a mai putut sa-si foloseasca ochii, si-a dezvoltat abilitatea de a detecta obiectele cu ajutorul urechilor, asa numita ecolocatie. Si-a dezvoltat aceasta abilitate atat de mult incat poate sa concureze si la diverse activitati sportive. Un lucru imposibil pentru alte persoane fara vedere.

El spune: „Nu sunt orb, doar nu pot vedea”. Din nefericire, Ben Underwood a decedat in 2009, la 16 ani din cauza aceluaisi cancer care i-a distrus si ochii.

 

 

  1. Omul cu stomacul de otel

Acest om a manancat tot felul de obiecte de la geamuri, otel si chiar otrava lichida. Captuseala stomacului francezului Michel Lotito era de doua ori mai groasa decat una obisnuita.

Tocmai de aceea poate manca si digera orice fara sa sufere vreun pic. Faramiteaza obiecte si le inghite ajutandu-se de combustibil pe post de lubrifiant. Michel a murit in urma cu cativa ani din cauze naturale.

 

 

  1. Tortele umane

Aceste persoane sunt capabile sa genereze o cantitate puternica de caldura prin intermediul degetelor. Tummo este un tip de meditatie practicat de anumiti calugari budisti. In timpul ei organismul uman genereaza o caldura puternica.

Prin practicarea acestui tip de meditatie este posibil ca un om sa supravietuieasca la temperaturi extrem de scazute fara sa se aleaga cu degeraturi sau hipotermie.

Cel mai faimos om din acest punct de vedere este un olandez Wim Hof, numit si „Ice man”. Hof a reusit sa escaladeze muntele Everest imbracat doar intr-o pereche de pantaloni scurti.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.