Video 15 Sfatulparintilor.ro: Din inima despre inima. Tu cand ai ascultat ultima data de INIMA ta? Ce noua cale iti sopteste ea? Oare o auzi? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Video 15 Sfatulparintilor.ro: Din inima despre inima. Tu cand ai ascultat ultima data de INIMA ta? Ce noua cale iti sopteste ea? Oare o auzi?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Editoriale » Video 15 Sfatulparintilor.ro: Din inima despre inima. Tu cand ai ascultat ultima data de INIMA ta? Ce noua cale iti sopteste ea? Oare o auzi?

“Si acesta este secretul meu, un secret foarte simplu : Doar cu inima un om poate vedea corect; ceea ce este esential este invizibil ochiului” – zise Micul Print in celebra carte de Antoine de Saint-Exupery.

Iar in Alchimistul de Paulo Coelho, baiatul intreba: “De ce sa ne ascultam inimile? Iar raspunsul primit a fost : Pentru ca acolo unde iti vorbeste si pentru ce iti bate inima, acolo vei gasi comorile adevarate ale vietii”.

Inima ta ce mai spune, ce mai face? Este fericita? O auzi? O asculti? Faci ceea ce ea iti sopteste sa faci? Sau o sabotezi, o intristezi, ii inchizi gura pentru ca asa iti spune mintea cea tematoare care te mentine intr-o cutie ferecata a limitarilor si fricilor in fata drumului sufletului.

Te invit sa ma asculti la o soapta despre inimile noastre. Poate ca ceva din tine va rezona, poate ca inima ta se va bucura.

Cu drag,

Cristina Niculescu, creator Sfatulparintilor.ro

Alte video poti urmari aici.

Imagine de AnnaER de la Pixabay

Cuvinte cheie:
Data articol: 22/08/2021