Ingeri pazitori. Semne ca sunt cu tine. Cea mai puternica rugaciune catre ingerul pazitor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ingeri pazitori. Semne ca sunt cu tine. Cea mai puternica rugaciune catre ingerul pazitor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Ingeri pazitori. Semne ca sunt cu tine. Cea mai puternica rugaciune catre ingerul pazitor
ingeri pazitori - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - angel-2883188_1920

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unor ingeri pazitori care au sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au ingeri pazitori.

Iata aici mesajele INGERILOR PAZITORI pentru zodia ta!

Ingerii pazitori ne feresc de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul; au sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervin neobosit pentru ca noi sa primim intotdeauna dragostea divina.

MESAJELE saptamanii de la ARHANGHELI pentru ZODII sunt aici.

Ingerii sunt entitati spirituale pe care ii poti simti daca esti ancorat in prezent. Ingerii pazitorite pot ghida prin mesaje, vise sau “strafulgerari”, flash-uri de inspiratie, meditatie sau simturi. Ingerii iti atrag intotdeauna atentia si iti lasa mesaje, insa acestea pot fi prea “discrete” ca sa le poti identifica. Insa, daca exersezi si te concentrezi pe aceste lucruri, incet-incet vei reusi sa le poti indentifica.

Ingerii pazitori sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Ingeri pazitori. Iata cele mai comune semne ca ingerii sunt aproape de tine.

 #1. Pene

Daca intalnesti pene in drumul tau este un semn ca ingerii sunt aproape. Indiferent de forma si de culoarea lor, ei iti trimit mesaje de iubire si sprijin. Penele de culoare alba sunt semne de la ingerul pazitor, chiar si atunci cand esti intr-un loc incojurat de pasari albe.

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta!

 #2. Nori

Fie ca iau sau nu forma de ingeri, norii sunt mesaje de la ei. Poate ca vezi un nor in forma de inima sau ceva care pentru tine are o semnificatie aparte. Toate acestea sunt semne ca ingerii sunt alaturi de tine.

#3. Mirosuri

Ai simtit vreodata un miros dulce si placut pe care n-ai reusit sa-l identifici? Este foarte probabil un semn de la ingerii tai. Ingerii tai pazitori pot avea miros dulce de ciocolata, in timp de arhanghelii pot mirosi a flori proaspete.

#4. Bebelusi si animale

Bebelusii si animalele pot vedea ingeri. Ai vazut vreodata un copil zambind in timp ce are ochii atintiti spre tavan? Ti-ai surprins vreodata animalul de companie concentrat spre ceva inexistent pentru tine? Probabil ca ei vad ingeri si se simt relaxati si confortabil.

#5. Muzica

Multi oameni care au avut experiente cu ingeri au declarat ca inainte de a-i vedea au auzit o muzica angelica. Ingerii pot comunica cu tine prin melodiile pe care le asculti la radio care, “intamplator” au aceeasi tema sonora.

 #6. Bani

Daca in drumul tau gasesti bani, de orice fel, este un semn ca ingerii iti transmit un mesaj. Poate data de pe moneda are o semnificatie pentru tine, poate ai cerut ingerilor sprijin financiar, iar ei iti spun astfel ca sunt alaturi de tine. Faptul ca gasesti bani este mesajul ingerilor ca esti iubit si vei primi sprijinul si ghidajul lor.

 #7. Scanteieri de lumina

Ingerii sunt entitati de lumina si iubire. Atunci cand vezi scanteieri luminoase, flash-uri colorate, sunt semne ce la ingerii tai. O stea lucitoare care iti capteaza atentia, raze de lumina venite de nicaieri, toate acestea pot fi mesaje ingeresti. Inchide ochii si daca tot vezi lumina, un inger este alaturi de tine. Respira, relaxeaza-te si daca esti pregatit, ingerul te poate inconjura cu lumina lui, te poate vindeca, te poate incuraja, te poate revigora.

#8. Curcubeu

Curcubeele sunt simbolul iubirii Divine. Daca ceri ajutorul ingerilor si imediat vezi un curcubeu, fii sigur ca rugamintile tale au fost auzite si ti se raspunde.

 #9. Schimbarea temperaturii

Ai simtit dintr-o data caldura in jurul tau? Sau poate frisoane reci inexplicabile? N-ar trebui sa te sperii. Este o manifestare fizica a prezentei ingerilor.

#10. Sentimente

Simti ca cineva este alaturi de tine? Ai impresia ca cineva tocmai a trecut pe langa tine, insa nu ai vazut nimic? Pot fi ingerii, care isi fac simtita prezenta.

 #11. Semne, avertismente

Atunci cand ceri ajutorul ingerilor, pot sa-ti apara semnale de avertizare sau semne. Poti vedea panouri publicitare cu un anume raspuns.

 #12. Voci

Ti s-a intamplat sa primesti in minte un raspuns la o intrebare care te macina? Ingerii tai iti raspund.

Ingerii iti pot trimite multe semnale. Ca sa le primesti trebuie sa fii “treaz”, ancorat in prezent si sa urmaresti semnele lor.

Rugaciune catre Ingerul Pazitor

Sfinte Ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Auzi-ma pe mine, pacatosul rob al lui Hristos, care cu multa cainta si lacrimi amare strig: sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata Ziditorului meu Dumnezeu. Fii milostiv si nu te departa de la mine. Trezeste-ma din somnul pacatului si ajuta-ma cu rugaciunile tale, ca intru pocainta si neprihana sa-mi petrec cealalta vreme a vietii mele.

Pazeste-ma de caderile in pacate de moarte, ca sa nu pier in deznadejde si sa nu se bucure vrajmasul de pierzarea mea. In tot locul si in tot ceasul sa-mi stai inainte, rugandu-L pe Domnul Dumnezeul indurarilor sa-mi ierte pacatele pe care le-am savarsit in viata mea cu fapta, cu gandul sau cu vorba. Iar in infricosatul ceas al mortii tu sa fii langa mine, bunul meu pazitor, alungandu-i pe intunecatii demoni veniti sa infricoseze cutremuratul meu suflet. Apara-ma de cursele lor, cand va fi sa trec prin vamile vazduhului, pentru ca, de tine calauzit si pazit, lumina Raiului sa o vad, unde Sfintii si Puterile ceresti laolalta lauda si preamaresc numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Treimea cea de-o-fiinta si nedespartita, si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Imagine de Enrique Meseguer de la Pixabay

Sursa: ask-angels.com.

Data articol: 12/10/2021