Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa te iubesti si sa devii o persoana mai buna

28 aprilie 2015, , Vizualizări:
iubire de sine - sfatulparintilor.ro - foter_com

Nu exista om pe lumea aceasta care sa nu fi cunoscut esecul. Viata este plina de urcusuri si coborasuri. Insa asta nu inseamna ca ar trebui sa te urasti singur. Pentru a primi respect si dragoste trebuie ca mai intai sa te iubesti si sa te respecti singur. Poate ca nu te iubesti pentru ca esti supraponderal, ori poate pentru ca oamenii nu-ti ofera atentie sau poate ca ai o viata plina de esecuri.

Indiferent care este cauza acestui comportamnet, schimba-l si incepe sa te iubesti pentru a avea o viata mai buna. Vei incepe sa iti iubesti viata dupa ce incepi sa te iubesti singur.

 

 

  1. Ai incredere in tine

Ar trebui sa fii decis sa obtii tot ceea ce iti doresti. Scopul urmarit ar trebui sa fie bine definit astfel incat sa ai succes. Este cea mai buna cale de a-ti cunoaste capacitatile si de a te iubi singur. Poti schiba fiecare lucru pe care il urasti la tine. Incearca sa faci schimbari mici in fiecare zi. Schimbarile mici, pe termen lung, inseamna schimbari majore. Fii hotarat si crede in tine pentru a te iubi si a te respecta singur.

 

 

  1. Respecta-te

Iti acorzi respect singur? Pentru a te iubi trebui ca mai intai sa te respecti. Nu mai da atentie aspectelor negative, ci concentreaza-te pe cele pozitive. Orice fiinta umana are atat defecte cat si calitati. Unii oameni isi vad doar partile care nu le convin. Iesi din aceasta categorie. Fii pozitiv su incearca sa eviti concentrarea pe aspectele negative.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu