Shop
Ultimele 100 de articole

Culorile chakrelor. Ce semnifica fiecare

27 iulie 2021, , Vizualizări:
Culorile chakrelor

Chakra gatului de culoare albastra

Termenul sanscrit este Vishuddhi Chakra care inseamna voce adevarata. Aceasta chakra ne incurajeaza sa ascultam cu atentie si sa comunicam mai bine cu oamenii din jurul nostru. Mai multe parti ale corpului nostru sunt atasate de chakra gatului, cum ar fi maxilarele, gatul, dintii, vertebrele, esofagul, urechile si glandele gurii. Suntem capabili sa ne exprimam eficient cand chakra gatului nostru este perfect echilibrata. De asemenea, ne imbunatateste abilitatile spirituale si artistice ajutandu-ne sa obtinem o voce placuta.

Chakra celui de al treilea ochi colorata indigo

Termenul sanscrit este Ajna Chakra, care ne ajuta sa vedem imaginea de ansamblu. Aceasta chakra ne permite sa obtinem puterile imaginatiei ideale si ne imbunatateste abilitatile de comunicare. Gandirea este asociata cu Al treilea ochi, care este pivotul intuitiei. Activitatile noastre regulate sunt controlate de aceasta chakra.

Temai poate interesa si: Care este rolul chakrelor si cum deblochezi energia acestora

Chakra coroanei de culoare violet

Sahasrara Chakra este termenul sanscrit care semnifica coroana capului. Putem obtine iluminarea folosind in mod optim aceasta chakra si dorind sa obtinem conexiuni spirituale superioare. Sistemul nostru nervos, glandele cerebrale si glandele hipofizare sunt conectate la chakra coroanei. Suntem capabili sa interpretam si sa comunicam corect cu ajutorul acestei chakre.

Cuvant final

Fiecare persoana este constienta de semnificatia celor 7 chakre. Ei trebuie sa fie in echilibru ideal pentru a ramane in forma spirituala, emotionala si psihologica.

Imagine de Ben Johnson de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.