Shop
Ultimele 100 de articole

Culorile chakrelor. Ce semnifica fiecare

27 iulie 2021, , Vizualizări:
Culorile chakrelor

Tu stii care sunt culorile chakrelor si ce semnifica fiecare? Citeste in continuare! Vei afla ca intregul corp uman si toate partile sale pot fi clasificate in 7 chakre. Aceste chakre servesc ca surse de energie. Ele formează o roata care ruleaza in corpul nostru, dar raman invizibile. Fiecare dispozitie, gand, abordare si energie sunt legate de o chakra, care se schimba in functie de culori.

Aceste chakre semnifica starea emotionala, fizica, mentala prezenta si ne controleaza emotiile.

Chakrele sunt intr-o forma fluida si sunt strans legate de mintea, sufletul si spiritul nostru. Gasiti mai jos semnificatiile celor 7 chakre.

Chakra radacina colorata rosu

Termenul sanscrit precis este Chakra Muladhara si are culoarea rosie. Acest lucru este esential si se afla in coccisul nostru, sub coloana vertebrala. Aceasta chakra stabileste relatia dintre fiintele umane si pamant. Ne afecteaza vitalitatea, supravietuirea, precum si pasiunea.

Problemele materiale, inclusiv banii, necesitatile de baza si elementele de supravietuire sunt legate de chakra radacinii. Mai mult, rosul fiind culoarea vietii, reprezinta puterea, dragostea, curajul si dorinta. Puterea noastră fizica si disciplina sunt, de asemenea, controlate de aceasta culoare. Chakra radacinii este atasata glandei Gonad.

Citeste si: Care e chakra ta de putere in functie de zodie

Chakra sacrala de culoare portocalie

Cuvantul sanscrit este Swadhisthana Chakra, iar culoarea portocalie este asociata cu elementul de apa prezent in corpul nostru. Portocaliul influenteaza mai multe emotii cruciale, cum ar fi sexualitatea, sistemul reproductiv, creativitatea si compasiunea fata de ceilalti.

Chakra sacrala are o asociere puternica cu simtul gustului. In plus, sistemul nostru de reproducere, sistemul limfatic, glandele pelviene si vezica urinara sunt cateva dintre glandele importante controlate de chakra sacrala. De asemenea, influenteaza emotii precum fericirea, atractia si entuziasmul.

Chakra plexului solar de culoare galbena

Cuvantul sanscrit asociat este Manipura Chakra care inseamna bijuteria orasului. Culoarea galben este legata intrinsec de soarele luminos si cald. Puterea personala este emanata de aceasta chakra a plexului solar care ne influenteaza succesul atat privat, cat si profesional.

Din aceasta chakra obtinem un sentiment de incredere, incurajare si veselie. Ca rezultat, emotiile de bucurie, intelect si caldura sunt eliberate de aceasta culoare. Aceasta chakra este, de asemenea, asociată cu simtul vederii si controleaza glanda suprarenala in apropierea buricului.

Chakra inimii de culoare verde

Aceasta chakra este strans legata de elementul aer din corpul nostru. Are un impact mare asupra relatiilor tuturor fiintelor umane. Drept urmare, aceasta chakra a inimii este responsabila pentru toate relatiile noastre, precum casatoria, prietenia si dragostea. Aceasta chakra devine slaba atunci cand exista invidie, neincredere si infidelitate.

Simtul tactil este ghidat de aceasta chakra si aduce sanatate vietii noastre. De asemenea, castigam afinitate fata de natura, deoarece este legata de limfa si glanda timusului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.