Ce se intampla cand mori. Fratele mort i-a povestit ce se petrece “dincolo” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce se intampla cand mori. Fratele mort i-a povestit ce se petrece “dincolo”

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Ce se intampla cand mori. Fratele mort i-a povestit ce se petrece “dincolo”
se intampla cand mori - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - clouds-806637_1920

Annie Kagan a scris pentru mindpowernews informatiile pe care i le-a transmis fratele sau plecat din lumea aceasta. Iata, asadar, povestea sa:

 

La trei saptamani dupa ce a disparut din lumea celor vii, fratele meu Billy m-a trezit la rasaritul soarelui si a inceput sa-mi descrie ce s-a intamplat cu el dupa moarte. La inceput am crezut ca durerea pierderii sale imi joaca feste. Insa, pe masura ce fratele meu a inceput sa-mi dezvaluie secretele cosmice, nu l-am mai putut ignora.

 

Billy mi-a spus ca la nastere ne procopsim cu un fel de amnezie. Iar cand suntem pe acest pamant incercam sa ne amintim lucrurile pe care le-am uitat. Ce se intampla cand mori? Realizezi o multime de secrete pe care nu le stiai in timpul vietii, ca de exemplu:

 

  1. Viata pe pamant nu este o pedeapsa pentru vietile trecute

Aici nu isi ispasesti o pedeapsa pentru lucrurile gresite pe care le-ai facut candva. Conceptul ochi pentru ochi si dinte pentru dinte ca si karma incarcata nu sunt adevarate.

 

 

  1. Iti alegi inainte de nastere circumstantele vietii din anumite considerente pe care este imposibil sa le intelegi cat de afli pe pamant

Daca ai intelege motivele, viata si-a pierde farmecul. De fapt, pierderea farmecului inseamna Iluminarea.

 

 

  1. Totul este in permanenta schimbare

Abia dupa ce ai murit intelegi cat de mult este valabil acest principiu. Atunci realizezi ca exista lucruri nemuritoare pe care le iei cu tine dincolo si care si ele se schimba. Conceptul de iluzie ce inseamna de fapt ? Inseamna ca totul este temporar si ca iluzia te face sa crezi opusul. Trezirea din iluzie este constientizarea permanentei schimbari din Univers.

 

 

  1. Viata este grozava chiar si in momentele grele

Si cu totii facem ceea ce numim greseli. Insa este in regula, ele fac parte din intelegerea pe care au facut-o inainte de nastere.

 

 

  1. Trebuie sa te implici in tot felul de lucruri, lucruri care nu au sens cand sunt privite din punctul de vedere al pamanteanului

Asadar, nu te grabi sa te judeci pe tine sau pe semenii tai. Insa sa traiesti o viata fara judecata inseamna sa fii o persoana foarte avansata, cam ca Buddha.

 

 

  1. Nu exista un singur mod corect de a face lucrurile

Unele rezultate sunt pozitive, altele nu, insa nu conteaza doar procentajul reusitelor. Ci toate actiunile.

 

 

  1. Societatea ne invata sa ne limitam

Indiferent de ce ti s-a spus tot ce ai nevoie se afla in interiorul tau. Si cine esti iti depaseste cu mult puterea de intelegere. Tocmai de aceea, uneori, este dureros sa traiesti in limitele umane.

 

 

  1. In centrul tuturor lucrurilor este o energie, ceva imaterial numit DRAGOSTE

Si cat de bine se simte dragostea. Nici nu-ti poti imagina. Nu poti experimenta intreaga putere a Dragostei atat timp cat te afli pe aceasta planeta.

 

 

  1. Moartea nu este atat de rea pe cat crezi

De fapt, este placuta. Si nici cand iti iei adio de la cei dragi nu este mare lucru. Pentru ca te vei reintalni cu ei.

 

 

Sursa: mindpowernews.com

Data articol: 13/02/2018