Video 30 Sfatulparintilor.ro: Ce sa EVITI sa faci in timpul acestor energii PUTERNICE ale Lumii Noi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Video 30 Sfatulparintilor.ro: Ce sa EVITI sa faci in timpul acestor energii PUTERNICE ale Lumii Noi

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Video 30 Sfatulparintilor.ro: Ce sa EVITI sa faci in timpul acestor energii PUTERNICE ale Lumii Noi
energii PUTERNICE ale Lumii Noi

Vrem, nu vrem, Lumea Noua a inceput din 21 decembrie 2020. La nivel de suflet vrem pentru ca de aceea traim acum pe Pamant. Poate mintea nu intelege si nu accepta multe din ce se intampla insa energiile Lumii Noi sunt instalate si in plina derulare.

Le simtim din plin in viata noastra pe multe domenii, fiecare traieste ceea ce a ales sa experimenteze, sa curete, sa transforme ca sa devina versiunea sa noua mult mai buna. Insa energiile sunt intense si nu foarte confortabile. Putem sa ne simtim total in afara controlului, ca in poza acestui articol.

Fortele Universului sunt mult mai mari si la butoane. Ce sa nu faci si ce sa faci ca sa iesi cu bine la liman ?Iata mesajul acestui nou video 30 Sfatulparintilor.ro AICI.

Suntem impreuna in calatorie. Celelalte 29 video sunt AICI.


Sarbatori fericite!
Cristina Niculescu, creator Sfatulparintilor.ro

Imagine de xantov de la Pixabay

Data articol: 25/12/2020