Cat de repede pot comunica cu noi cei morti dupa ce trec in Lumea de Dincolo? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cat de repede pot comunica cu noi cei morti dupa ce trec in Lumea de Dincolo?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cat de repede pot comunica cu noi cei morti dupa ce trec in Lumea de Dincolo?
Cat de repede pot comunica cu noi cei morti

Imediat dupa ce o persoana mult iubita inceteaza din viata, in timpul socului si durerii este foarte normal sa ne intrebam daca au ajuns cu bine in cealalta parte, daca sufletul lor este bine si daca au mesaje de transmis pentru noi, cei ramasi aici sa le ducem dorul.

Deja traim in vremuri cu constiinta ridicata printre multi semeni si stim ca moartea este doar o trecere, o transformare a ambalajului sufletului, din corp facut din carne si oase in corp energetic de lumina. Stim ca sufletul este etern, stim ca el are un plan al sau si ca circula de mii de ani in diverse vieti, fiecare cu lectia sa, cu provocarea sa, cu cadoul sau. Insa noi aici pe pamant am iubit nu doar sufletul ci si corpul celui drag.

In conditiile in care nu mai vedem, simtim, auzim, pipaim, mirosim corpul, cautam macar alinarea ca sufletul este bine si ca va comunica cu noi. In ziua de azi sunt tot mai multe persoane cu capacitati de comunicare cu sufletele ce s-au intors Acasa, in lumea divinitatii. Aceste persoane ne aduc informatii pretioase despre cum este acolo. Un asemenea medium cunoscut international este Erin Pavlina care ajuta prin capacitatile sale intuitive si psihice multa lume sa isi calmeze sufletul atunci cand pierd pe cineva drag.

Iata ce a impartasit ea:

Este firesc sa ne dorim sa primim orice forma de mesaj de la sufletul drag trecut dincolo. In cazul unei crime, dorim sa stim cine l-a ucis. Daca e vorba de o sinucidere, dorim sa stim daca sufletul si-a gasit linistea dincolo sau daca inca sufera emotional. Pot fi si preocupari practice de genul “Unde ai pus acel document de la casa?” sau “Care este parola de la laptopul tau?”.

Oricare ar fi motivul, a avea orice forma de contact cu o persoana recent decedata este o prioritate foarte ridicata pentru multi oameni. Cu atat mai mult cu cat moartea separa brutal relatii si povesti frumoase de viata pe care ni le imaginam cat mai lungi si ramanem cu intrebari fara raspuns.

VEZI VIDEO despre contractele dintre suflete: MICUL SUFLET SI CONVERSATIA SA EXTRAORDINARA CU DUMNEZEU

Intrebarea este insa: POT cei recent plecati de la acest Pamant sa reia contactul rapid cu acest plan de vibratie joasa, densa care este Terra (stiindu-se ca sufletele au vibratii mai ridicate decat vibratia corpului fizic si deci a materiei)?

In anii mei de experienta de a conecta pe cei decedati in cadrul citirilor cu ei, spune Erin Pavlina pe blogul sau, am descoperit ca totul variaza de la suflet la suflet.

Unele persoane decedate pot stabili contactul imediat.

Ei pot veni printr-o citire de medium sau printr-un vis al celui drag, vis ce se simte extrem de real. Acestea sunt cele mai simple moduri.

Sufletul mai poate si misca unele lucruri prin casa, se poate „juca” cu electricitatea – din moment ce este alcatuit din substanta electromagnetica – deci becurile sa palpaie, sa se stinga, sa se aprinda. Mai poate sa bata persoana draga pe umar si sa fie resimtit ca o briza, o usoara atingere care sa ni se para.

Sufletul poate sa se prezinte la contact sub forma cuiva intalnit intamplator care sa ii semene asa de mult incat poti jura ca ai vazut persoana recent decedata.

Sufletul mai poate alege si alte forme de comunicare pe care doar o persoana draga o poate intelege : un fluture, un anumit numar repetitiv de care cei doi stiau, o anumita melodie sau o insecta cum ar fi o gargarita.

VEZI AICI VIDEO: DESPRE GARGARITA MESAGER DIN LUMEA DE DINCOLO

Dar nu toate spiritele sunt capabile sa stabileasca un contact asa rapid.

A lua legatura cu cei din aceasta lume implica multa energie si multa finete din partea unui suflet. Este ca si cum incerci sa prinzi o anumita frecventa de radio ca sa auzi fix o anumita melodie. Ei trebuie sa prinda exact frecventa pe care suntem noi, cei contactati, iar asta nu e ceva usor, mai ales ca cei ramasi sunt in frecventa scazuta din cauza emotiilor negative pricinuite de doliu.

VEZI AICI VIDEO EMOTIILE NEGATIVE IMBOLNAVESC. UN EXERCITIU VINDECATOR CA SA FIM SANATOSI

Ceea ce am descoperit in anii de practica este ca o persoana care a decedat si care era spirituala si intuitiva in viata sa are mai multa usurinta in a strapunge valul ce desparte cele doua lumi ca sa trimita mesaje celor dragi.

Daca persoana decedata a fost foarte prinsa in lumea aceasta materiala si se trezeste brusc doar in forma corpului sau energetic, nu ii va fi usor sa prinda din nou frecventele de pe Pamant ca sa initieze o comunicare.

Cei decedati doresc intotdeauna sa trimita mesaje, indiferent daca reusesc sau nu.

Noi ii putem ajuta ridicandu-ne vibratia personala ca sa ne apropiem de a lor care este una ridicata.

In concluzie, cei trecuti dincolo pot cu siguranta sa initieze comunicare chiar si dupa cateva ore dupa iesirea lor din corpul fizic dar majoritatea au nevoie de ceva timp sa se obisnuiasca cu noua lor existenta si sa invete cum sa comunice cu cei ce traiesc.

Daca astepti sa primesti un semn de la cineva trecut dincolo, ai rabdare. Linisteste-ti mintea, focuseaza-te pe energia fiintei iubite asa cum o simteai cand traia, ca si cum ar fi langa tine, vezi ce poti simti, intui, auzi. Si el/ea vrea sa fie in contact cu tine la fel de mult precum vrei tu sa fii in contact. De fapt, este in preajma ta mereu chiar daca nu poti vedea corpul sau energetic de lumina cu cele 5 simturi pamantesti. Daca iti rafinezi vibratia, este doar o chestiune de timp si vei primi mesaje in care ti se va transmite salutul sau plin de iubire.

Cristina Niculescu

Creator www.sfatulparintilor.ro

Imagine de Jan Alexander de la Pixabay

Data articol: 09/10/2021