Shop
Ultimele 100 de articole

Nosso Lar / Caminul Nostru – un film deosebit despre lumile spirituale si viata de dupa moarte – VIDEO

21 decembrie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - nosso lar - film spiritual - casa noastra

„Nosso Lar” (Caminul Nostru) este un film brazilian ce ne prezinta in mod accesibil si simbolic o realitate suprafizica, pe care, posibil, o vom intalni dupa moarte. Este unul dintre putinele pelicule ce descriu intamplarile unui suflet plecat in lumea de apoi, stradaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat in viata de om, munca sa continua de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezinta, simplu si clar, fundamentele mesajului spiritist si ne aduce in inimi un mesaj de optimism si speranta. Merita a fi vazut de mai multe ori!

Filmul este o ecranizare a romanului “Nosso Lar”, scris de Francisco Candido (Chico) Xavier, cel mai respectat medium din Brazilia. Romanul este primul dintr-o lunga serie conceputa de spiritul Andre Luiz si vorbeste despre primii ani traiti de spiritul dezincarnat al medicului Andre Luiz intr-o „colonie spirituala”, un fel de oras unde se strang spiritele intre incarnarile succesive, cu scopul de a-si continua lectiile despre viata.

Autorul se prezinta ca un cercetator al lumii spirituale, traducand perceptiile sale intr-o forma didactica, mai usor de inteles de oameni. Descrie in detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Caminul Nostru), creata dupa conceptiile Spiritelor Superioare, in vederea acordarii unei asistente permanente oamenilor si spiritelor dezincarnate.

http://www.spiritus.ro/video/filme-video/Embed/n0ss0_lar.htm

Vizionare placuta!

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.