Shop
Ultimele 100 de articole

Aceste 5 afirmatii pozitive te ajuta sa treci peste momentele dificile. Repeta-le zilnic!

23 iulie 2021, , Vizualizări:
afirmatii pozitive

Este normal sa experimentati sentimente negative sau momente dificile in viata. De la nesiguranta la tristete, sentimentele negative vin si pleaca, adesea fara avertisment. Inevitabil, toti ne confruntam cu vremuri dificile – este pur si simplu o parte a vietii.

Iata cum se utilizeaza afirmatiile pozitive

Afirmatiile sunt o modalitate eficienta de a va schimba perspectiva si atitudinea. Cand experimentati sentimente negative, recunoasteti-le. Apoi alegeti din arsenalul dvs. de afirmatii si spuneti afirmatia, fie in liniste, fie cu voce tare.

Actul de a spune o afirmatie cu voce tare si de a gandi la semnificatia ei declanseaza raspunsuri fiziologice si neurologice. Recunoasteti aceste raspunsuri si simtiri semnificatia fiecarui cuvant. Daca va puteti alinia gandurile si actiunile cu fiecare afirmatie, atunci puteti sa va descurcati cu orice va scoate universul in cale.

Pentru a trai cea mai buna viata, iata cinci afirmatii pozitive care ne vor ajuta in acest sens:

1. „Eu sunt o persoana minunata.”

Ar trebui sa incepem cu cateva lucruri de baza. Suntem propria noastra persoana si suntem unici, unici si diferiti. Nu trebuie sa fim ca altii, astfel incat sa fim oameni buni.

Binele poate fi gasit in interiorul nostru; de obicei vine sub o multime de forme, dar pur si simplu spus, este acolo. Putem fi definiti in functie de trecutul nostru, de experientele timpurii, de familie sau de traume. Cu toate acestea, exista ceva mai profund.

Putem fi chiar definiti pe baza sentimentelor, gandurilor, motivelor sau comportamentului nostru. Avem intotdeauna propria noastra parere. Putem fi o persoana fantastica in fiecare zi si o putem face in moduri mici, care vor afecta viata noastra sau a celorlalti oameni.

2. „Aleg sa fiu pozitiv”.

A fi pozitiv este alegerea noastra. Poate ca am fost parasiti. Ne-am certat teribil cu cel mai bun prieten al nostru. Poate in copilarie familia noastra s-a purtat mizerabil cu noi; acum, nimic nu se poate schimba. Poate ca suntem „intinsi la maximum” sau stresati.

Indiferent de ceea ce este, avem intotdeauna propria noastra alegere – deci ar trebui sa alegem intotdeauna sa fim pozitivi. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne prefacem ca fiecare lucru negativ nu exista. Ar trebui sa recunoastem pur si simplu ce se intampla in viata noastra, cum ne-a modelat probabil trecutul si sa alegem sa privim pozitiv viata.

Citeste si: 11 afirmatii pozitive care ajuta in cazurile de anxietate si depresie

3. „Pot face orice imi propun.”

Nimic din lume nu ne poate opri, decat gandurile noastre limitative. Ce ne-ar placea sa facem, care sunt aspiratiile noastre, ne-am stabilit un anumit scop? Ar trebui sa ne amintim ca nimeni nu ne poate opri.

Calea noastra poate fi plina de obstacole, dar vom sti intotdeauna cum le putem depasi. Trebuie doar sa ne asiguram ca, pe langa vizualizarea unui viitor luminos si frumos, trebuie sa actionam.

Ar trebui sa incepem astazi si sa facem un mic lucru specific care sa ne conduca in acea directie speciala. Ar trebui sa repetam ​​acel lucru maine si apoi a doua zi. Dupa aceea, ar trebui sa adaugam o actiune. Inainte sa ne dam seama, fiecare mica schimbare pe care am facut-o va insemna ceva care va fi mult mai mare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.