Shop
Ultimele 100 de articole

7 greseli pe care le faci cu trecutul tau. De ce nu trebuie sa-l ignori sau sa-l negi

06 noiembrie 2017, , Vizualizări:
trecut - sfatulparintilor.ro - foter_com

4. Negarea trecutului

Negarea trecutului este mai rea decat ignorarea lui. De exemplu ai contribuit la “saparea” unui coleg de munca si ai fost prins, iar tu negi cu vehementa, desi stii ca este adevarat. Nimeni dintre noi nu are un “CV” curat, insa fuga de responsabilitate nu face deloc bine. Orice sfant are un trecut, orice pacatos are un viitor. Iar viitorul incepe in momentul in care nu iti negi trecutul.

 

 

5. Imitarea trecutului

“Ziua cartitei” este un film grozav, dar in viata reala este un cosmar. Succesele trecute pot servi ca o incurajare pentru viitor, insa nu ar trebui sa se transforme in tipare dupa care sa actionezi mereu si mereu. Fericirea merge mana in mana cu schimbarea si dezvoltarea personala. Daca iti schimbi job-ul pentru a avea aceeasi pozitie, dar la o alta companie, nu ai facut altceva decat sa imiti trecutul. Iti promiti ca nu te vei mai intalni cu persoane care beau in nestire si, cu toate acestea, te trezesti ca iei cina cu cineva care este mai sus decat un zmeu.

Ia o foaie de hartie si noteaza-ti sincer ce ai facut in ultimii 5 ani din punctul de vedere al sanatatii, profesiei, relatiilor. Esti mai bun decat acum 5 ani? Daca trebuie sa te gandesti prea mult la raspuns, inseamna ca n-ai facut prea mult.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax