5 tipuri de conexiuni spirituale pe care le intalnim in viata - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 tipuri de conexiuni spirituale pe care le intalnim in viata

tipuri de conexiuni spirituale

Interese si pasiuni

Fiecare are interese si pasiuni pe care ii place sa le urmareasca. Totusi, s-ar putea sa descoperi ca pasiunile tale pot fi de fapt o sursa de conexiune spirituala pentru tine.

Nu trebuie sa faci lucruri care sunt complet unice pentru a te simti profund conectat la pasiunile tale. Adesea, poti construi aceasta relație doar facand ceva care iti aduce bucurie in fiecare zi. De exemplu, sa canti la instrumentul tau preferat iti poate oferi putere si inspirație pentru a trece prin provocarile vietii de zi cu zi.

Cand gasesti un sentiment de acasa in pasiunile tale, asigura-te ca le tratezi ca pe un cadou si le pretuiesti. Cu un sprijin atat de puternic din partea diferitelor lucruri pe care le iubesti, nu poti sa nu te simti mai aproape de a-ti atinge obiectivele.

Nu rata nici: Ce sunt corzile dintre suflete si cum se pot taia

Locuri

In cele din urma, s-ar putea sa descoperi ca locurile in care mergi in fiecare zi sunt o sursa de conexiune spirituala pentru tine. Locurile pot include casa sau biroul tau, asa ca trateaza-le intotdeauna ca spatii sacre – fa-ti timp sa le apreciezi si simte-te recunoscator pentru ca poti petrece timpul intre acesti pereti.

In plus, vizitarea unor locuri noi te poate ajuta sa te simti conectat cu strainii si cu oamenii din jurul lor. De exemplu, a fi intr-o gara aglomerata poate face sa para ca toata lumea este conectata printr-o legatura comuna de umanitate si intelegere.

Cand simti aceasta conexiune cu diferitele locuri pe care le vizitezi, vei descoperi ca iti este mai usor sa profiti de forta interioara si sa faci fata provocarilor vietii de zi cu zi.

Concluzie

La sfarsitul zilei, intelegerea diferitelor conexiuni spirituale din viata ta iti poate oferi vointa si puterea de a continua. Invatand despre aceste legaturi diferite, poti crea o relatie mai intima cu tine insuti precum si restul lumii din jurul tau.

Nu trebuie sa devii calugar sau sa traiesti intr-o manastire pentru a simti această afinitate profunda pentru lucrurile pe care le simti aproape si pentru cei dragi – tot ce conteaza este ca apreciezi diferitele conexiuni care iti imbogatesc viata si iti sporesc determinarea.

foto

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/11/2021