Shop
Ultimele 100 de articole

5 semne ca ti-ai gasit sufletul pereche

29 mai 2021, , Vizualizări:
semne ca ti-ai gasit sufletul pereche

Ti-ai gasit sufletul pereche? Indiferent de raspuns, trebuie sa stii ca fiecare persoana pe care o intalnesti pe pamant este aici ca sa te invete cate ceva. Indiferent cu cine esti in acest moment, ai incredere ca aceasta persoana este langa tine pentru ca ai nevoie de ea acum.

Cum iti dai seama daca ai intalnit sau nu sufletul pereche? Iata cateva semnale care sa te ghideze.

Chimie

Ai simtit vreodata acel fior inexplicabil atunci cand ai privit o persoana? Ai simtit ca persoana respectiva te intelege, chiar daca va stiti de doar cateva secunde. Conservatia cu ea decurge fara efort si ti se pare ca va cunoasteti de secole. Sufletele se recunosc imediat daca s-au mai intalnit in alte vieti.

Esti tu

Alaturi de sufletul pereche nu trebuie sa porti “masti”. Esti tu, natural si fara artificii. Mai mult, alaturi de sufletul pereche te simti apreciat si respect exact asa cum esti, fara sa te temi de respingere. Langa sufletul pereche nu simti nevoia sa impresionezi sau sa-l castigi, pentru ca este deja al tau.

Nu rata nici: Suflet pereche sau partener de cuplu? Cum iti dai seama de diferenta

Cresti

Cu totii avem aceasta experienta pamanteana pentru a ne dezvolta spiritual. Iar sufletul pereche te ajuta sa faci asta. Te impinge de la spate sa-ti urmezi drumul, te incurajeaza sa iesi din zona de confort si sa-ti indeplinesti obiectivele. Sufletul pereche nu te tine pe loc, nu te da inapoi. Sunteti in aceasta experienta impreuna pentru a va “creste” unul pe celalalt.

Va cititi gandurile

Cu sufletul pereche poti avea multe momente de flash-uri intuitive. Stii exact ce vrea sa-ti spuna inainte de a deschide gura. Acest lucru este posibil pentru ca legatura voastra este dincolo de forma fizica, in dimensiunea a treia.

Te mai poate interesa si: Cum stii ca ti-ai gasit „sufletul-pereche“? 9 semne dupa care sa-l identifici

Dragostea rezista

Iubirea fizica paleste cu timpul, insa iubirea sufletului pereche este eterna. Dragostea va continua sa creasca, nu se va “ofili” si nu va “muri”. Nu vei fi tentat sa-ti inseli sau sa-ti parasesti sufletul pereche. Din momentul in care v-ati intalnit veti fi conectati in aceasta viata si dincolo de ea.

Daca ti-ai intalnit sufletul pereche, fii recunoscator pentru aceasta experienta, intrucat nu multi oameni se pot bucura de ea. Daca nu l-ai intalnit, nu te ingrijora. Ai incredere in viitor si apreciaza toate relatiile pe care le ai. Din fiecare vei avea cate ceva de invatat.

Ca o nota finala, aceste caracteristici nu trebuie sa se aplice neaparat partenerului de cuplu de-acum. Ele pot fi, deopotriva, ale unui parinte, frate, prieten sau o persoana apropiata din anturajul tau. De asemenea, conectarea cu sufletul pereche poate sa nu fie romantica, dupa cum sufletul pereche poate fi unul dintre partenerii de cuplu anteriori.

Citeste si: Cum sa recunosti energia sufletului pereche

Autor Andrea Schulman, creatoarea site-ului RaiseYourVibrationToday.com.

Imagine de Deflyne Coppens de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.