Shop
Ultimele 100 de articole

Suflet pereche sau partener de cuplu? Cum iti dai seama de diferenta

30 august 2017, , Vizualizări: ...
suflet pereche - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rings-684944_1920

Suflet pereche: Cineva care este aliniat cu sufletul tau si care este trimis pentru a provoca, trezi si a starni diferinte componenta ale corpului tau pentru ca sufletul tau sa transceada spre un nou nivel al constiintei. Odata ce a invatat lectia, apare separarea fizica.

Partenerul de viata: Un companion, un prieten si o persoana de incredere pe care te poti baza, ai incredere si iti ofera ajutor de-alungul intregii vieti. Exista un sentiment mutual de iubire si respect si sunteti sincronizati in ceea ce priveste nevoie si dorintele.

 

 

Fiecare om doreste sa-si intalneasca sufletul pereche. Fiecare om are mai multe suflete pereche a caror scop este acelasi: de a provoca si trezi astfel incat sufletul sa ajunga intr-o stare de constiinta mai ridicata.

Sufletele pereche apar atunci cand este pregatit pentru ele, niciun moment mai devreme. Sosesc atunci cand esti gata sa inveti lectia de care aveai nevoie pentru a-ti implini destinul.

Relatiile cu sufletele pereche nu dureaza toata viata intrucat pot fi prea intense sau au o anumita energie karmica care se termina odata ce lectia a fost invatata.

Sufletele pereche pot proveni si din randurile prietenilor sau rudelor nu trebuie sa fie neaparat parteneri romantici. Insa vei simti mare o conexiune energetica puternica sau veti fi avut o viata trecuta impreuna.

Multi oameni sunt obsedati de intalnirea sufletului pereche insa nu stiu cu adevarat ceea ce cer. Cand ceri un suflet pereche, de fapt ceri sa iti cresti constiinta si neintelegerea acestui lucru nu face decat sa blocheze energia sa vina la tine.

Daca vrei sa te conectezi cu sufletul pereche trebuie ca mai intai sa te aliniezi cu propriul suflet. Trebuie sa descoperi cine esti, sa te onorezi pe tine insuti si sa-ti urmezi vocea inimii. Cand te afli pe aceeasi lungime de unda cu EU-ul superior, vei intra in vibratia intalnirii cu sufletul tau pereche.

Daca ai invatat lectiile sufletului atunci esti in cautarea unui companion care sa-ti fie alaturi restul vietii atunci de fapt ceri sa-ti intalnesti partenerul de viata.

 

 

Un partener de viata este mai degraba un companion sau un prieten cu care ai o legatura foarte puternica. Poate ca nu este la fel de profunda ca aceea pe care o ai cu sufletul pereche, insa bazata pe incredere, intelegere si respect reciproce. Un partener de viata este persoana care este atenta la nevoile si dorintele tale. Si, bineinteles, partenerul de viata este cineva de care esti atras, este indragostit si iti pasa de ea.

Chiar daca vei mai avea de lectii de invatat si alaturi de patenerul de viata acestea sunt mai mult despre sprijin si despre oferirea unei maini de ajutor pentru a merge prin viata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu