TOP alimente mai PERICULOASE decât pâinea albă - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TOP alimente mai PERICULOASE decât pâinea albă

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » TOP alimente mai PERICULOASE decât pâinea albă

Chiar dacă renunţaţi să consumaţi pâine albă, multe alte alimente care conţin carbohidraţi procesaţi îşi găsesc drumul spre dieta dumneavoastră. Unele dintre acestea conţin mai mulţi carbohidraţi decât întreaga doză zilnică recomandată.

1. Băuturile pe bază de cafea
De cele mai multe ori, acest tip de băuturi conţin mai multe calorii decât o gustare (chiar şi peste 400 de calorii). Aceste băuturi conţin mult zahăr şi grăsimi saturate, întrucât de cele mai multe ori aroma lor este îmbunătăţită cu frişcă şi arome de ciocolată. Consumând o astfel de băutură, serviţi de fapt un desert dintr-o cupă foarte mare.

2. Covrigii
Pentru unele persoane, covrigii reprezintă un adevărat ritual de dimineaţă. Însă, dacă imediat după consumarea lor nu mergeţi în sala de sport, trebuie să vă gândiţi de două ori înainte să îi mâncaţi. Specialiştii recomandă consumarea unui covrig doar dacă după aceea alergaţi timp de două – trei ore. Motivul este acela că un covrig conţine un număr foarte ridicat de calorii, între 250-300 de calorii, şi mai mult de 50 de grame de carbohidraţi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.

Data articol: 07/04/2012