Alimentatie sanatoasa Archives - Pagina 78 din 111 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Alimentatie sanatoasa

Secretele alimentației franțuzoaicelor

Secretele alimentației franțuzoaicelor au fost dezvăluite, spre bucuria femeilor care s-au întrebat ani de-a rândul cum anume își mențin silueta zveltă.

21 octombrie 2016

Cand ciocolata devine medicament

Inainte sa-ti faci procese de constiinta ca, iar ai „gustat” desi esti la dieta, afla ca ciocolata poate fi considerata medicament gratie beneficiilor pe care le are asupra sanatatii.

18 octombrie 2016

Retetele Tale: Bruschette cu cascaval

Iată o reţetă pentru copii uşor de făcut, gata în numai câteva minute, sănătoasă şi gustoasă. Este ideală pentru copiii care acum deprind abilitatea de a lua în mână diverse obiecte.

18 octombrie 2016

5 motive sa mananci cea mai detestata leguma din lume

Cand vine vorba despre broccoli parintii apeleaza la tot felul de trucuri pentru a-si convinge copiii sa-l manance.

16 octombrie 2016
Muraturi asortate

Retetele Tale: Muraturi asortate

E sezonul muraturilor. Iata o reteta speciala de Muraturi asortate.

16 octombrie 2016

Ce se intampla in corpul tau daca mananci doua linguri de ulei de cocos pe zi

Uleiul de cocos este considerat un superaliment gratie proprietatilor sale extrem de benefice sanatatii organismului.

13 octombrie 2016
Iata o reteta de sezon: Muraturi castraveti bulgaresti.

Retetele Tale: Castraveti bulgaresti

Iata o reteta de sezon: Muraturi castraveti bulgaresti.

13 octombrie 2016
Zacusca picanta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - chicken-with-eggplant-2868674_1920

Retetele Tale: Zacusca picanta

Pregatirile pentru iarna sunt in toi si va recomandam aceasta reteta de zacusca picanta.

12 octombrie 2016
gogosi-cu-cioco

Gogosi umplute cu ciocolata

Iata o reteta foarte simpla de Gogosi umplute cu ciocolata. Kamkrys75 este autoarea acestor minunatii.

11 octombrie 2016
Retetele Tale: Orez cu legume si carne de cocos

Retetele Tale: Orez cu legume si carne de cocos

Delicios si sanatos: Orez cu legume si carne de cocos, o reteta trimisa de Anisoara67.

10 octombrie 2016
bilic_opt-692x360

Mihaela Bilic dezvaluie cat de nociv este alimentul consumat zilnic de milioane de romani! Ne descompune!

Oare cat o sa ne mai ia…pana vom pune zaharul langa alcool, tutun si droguri usoare?

10 octombrie 2016

Ce e real si ce nu despre consumul de apa pentru sanatatea ta

Cercetatorii de la Universitatea din Carolina de Nord au publicat recent rezultatele unui studiu cu privire la impactul consumului de apa asupra energiei si greutatii. Mai exact, acestia au inclus toate studiile clinice relevante, studii epidemiologice etc.

06 octombrie 2016

Te refugiezi in mancare? Cum sa iesi din capcana alimentelor tip «confort food»

Fie ca este vorba de ciocolata, cartofi prajiti, sarmale sau pizza, aproape orice om are un anumit produs alimentar care-i ofera o doza de confort emotional daca il consuma atunci cand este trist. Insa unele persoane tind sa se refugieze

04 octombrie 2016
shutterstock-mancare-chinezeasca

Mâncarea chinezească și principiile ei sănătoase

Bucătăria chinezească este celebră pentru gustul său aparte, aspect și combinații inedite, dar mai ales pentru că implică mâncatul cu beţişoare.

03 octombrie 2016

Spune-mi ce vârstă ai, să-ţi spun ce ți-e recomandat să mănânci!

Poveştile referitoare la alimentația optimă sunt diverse, însă un lucru e cert: trebuie să alegi ce să mănânci în funcţie de calitatea hranei, de activităţile pe care le ai în programul tău obișnuit şi de vârstă.

23 septembrie 2016

LEACUL ASIATICILOR: ALIMENTUL MINUNE care vindeca tot corpul

Ghimbirul, folosit crud, fiert, prajit, copt si chiar si sub forma de muratura, este cunoscut in special datorita gustului puternic aromat si usor picant.

20 septembrie 2016

Tratamente naturiste. Perele: recomandări terapeutice

Aromate şi zemoase, perele sunt extrem de bogate în principii bioactive ce hrănesc şi sunt benefice întregului organism.

19 septembrie 2016

Ce tip de sare să consumi și cât, într-o alimentație sănătoasă?

Unul dintre cele mai folosite alimente în bucătărie, tradiționala sare, potențează gustul mâncării. Însă, folosită într-o cantitate mare dăunează semnificativ organismului.

15 septembrie 2016
De proveniență din Etiopia, însă cultivate la scară redusă în România, bamele sunt unele dintre cele mai recomandate legume, pentru valoarea lor terapeutică.

Bamele – legumele care merită un loc de cinste în orice meniu

De proveniență din Etiopia, însă cultivate la scară redusă în România, bamele sunt unele dintre cele mai recomandate legume, pentru valoarea lor terapeutică.

08 septembrie 2016

Cum să mănânci ca un specialist în nutriție!

Le-am adresat mai multor specialiști români în alimentație sănătoasă același set de întrebări referitor la nutriția pe care o au. Iată ce mănâncă zilnic și care sunt excepțiile pe care le fac doi medici și un trainer în alimentație raw vegan.

06 septembrie 2016