Dietele bunicii. Slăbești ușor cu leurdă, păpădie și tătăneasă - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dietele bunicii. Slăbești ușor cu leurdă, păpădie și tătăneasă

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Dietele bunicii. Slăbești ușor cu leurdă, păpădie și tătăneasă

Vine vara și vă temeți că nu vă veți mai simți confortabil în rochițele vaporoase (din pricina celor câteva kilograme în plus)? Ei bine, nu disperați, bunicele noastre, în tinerețea lor, aveau leac pentru asta.

Poate e timpul să urmați și voi o dietă simplă, care să nu vă dea bătăi de cap, dar să vă ajute să vă restabiliți greutatea. Nu ar trebui să mergeți prea departe. Câteva plante din grădină și din pădure – sau de la piața de legume și zarzavaturi – precum leurda și ștevia vă pot fi de folos. Trebuie doar să știți cum să le folosiți pentru interesul dumnevoastră. Faceți-vă și un ceai de tătăneasă ori o fiertură de apă plată cu zeamă de lămâie și „meniul” de slăbire este gata!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Glucid natural cu zero calorii, stevia este ideală în curele de slăbire. Mai mult, această plantă are capacitatea de a tăia din pofta de dulciuri. Stevia se poate consuma ca atare, în salate, sau preparată sub formă de ciorbă, în mâncăruri, alături de orez.

 

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR.RO.

Data articol: 04/05/2015