Dieta Oshawa 7. Cum sa slabesti mancand cereale - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta Oshawa 7. Cum sa slabesti mancand cereale

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Dieta Oshawa 7. Cum sa slabesti mancand cereale
Dieta Oshawa 7 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cereal-617686_1920

Dieta Oshawa 7 este considerata a fi una din cele mai drastice tipuri de dieta; efectul dorit fiind acela de a avea un echilibru in organism, si de a combate a serie din afectiunile date de excesul de energie.

Eficienta acestui tip de dieta, consta in faptul ca este una destul de purificatoare, avand rezultate asupra digestiei, controlului greutatii, se regleaza secretiile hormonale, se purifica sangele.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Functionalitatea dietei Oshawa 7 consta in faptul ca reprezinta o modalitate excelenta de reglare a greutatii, fara a se recurge la infometare. Acest tip de regim, este cunoscut ca fiind unul din cele mai cunoscute diete de detoxifiere din lume.

Citeste si despre: Dieta cretana, cea mai sanatoasa dieta cu efect pe termen lung

In ce consta dieta oshawa 7?

Dieta Oshawa 7 presupune consumul de 4 cereale: grau, orez, mei si hrisca, pe un interval de 10 zile; acestea se pot consuma in orice cantitate si gatite in orice forma: fierte sau coapte.

Dieta Oshawa 7 este una dintre cele mai stricte regimuri, dar cu beneficii majore precum detoxifierea organismului, imbunatatirea digestiei si pierderea in greutate. Proiectata de Dr. George Ohsawa, dieta se bazeaza pe consumul de cereale in coaja naturala, legume si fructe. In conformitate cu dr.Ohsawa, alimentele pot fi împartite in doua categorii: alimente care cresc energia Yang si alimente care cresc energia Yin.

Dieta Oshawa 7 este indicat să fie urmata pentru o perioada de 10 zile și constă in a consuma in proporție de 70-90% cereale (grâu, orez, mei și hrișcă, fierte sau coapte), iar restul de 10-30% legume. Pentru a se potoli setea, se poate bea doar apa si, doar in cazuri speciale, ceai de busuioc sau ceai negru. Aceasta dieta poate fi urmata de mai multe ori pe an, dar trebuie să se ia o pauza de 5 zile.

Te mai poate interesa si: 10 alimente sub 10 calorii

Ce alimente sunt permise in dieta oshawa 7?

In acest regim nu se vor consuma decat grau, orez, mei si hrisca fierte in apa, la care se poate adauga si putina sare.

Afla mai multe informatii despre dieta Oshawa pe diete-sanatoase.ro

Imagine de Pezibear de la Pixabay

Cuvinte cheie:
Data articol: 31/08/2021