Dieta Dukan, intre mit si realitate - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dieta Dukan, intre mit si realitate

dieta dukan - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - asparagus-2169305_1920

 

Provoaca respiratie urat mirositoare: Adevarat

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Da, este o realitate. Halitoza poate aparea frecvent in diferite faze ale dietei. Insa, consumul mare de lichide precum si taratele de ovaz care trebuies consumate zilnic, previn de cele mai multe ori respiratia urat mirositoare.

 

 

Aceasta cura provoaca constipatie: Adevarat

Da, constipatia este deasemenea o „bucurie” care vine la pachet cu dietele bogate in proteine, mai ales pe fondul lipsei fibrelor alimentare. Consumul taratelor de ovaz si hidratarea sunt aliatii vostri insa impotriva acestei probleme. Exista pe langa acestia si o serie de alti adjuvanti naturali, precum uleiul de ricin, care va scapa de constipatie.

 

 

Este saraca in minerale si vitamine: Partial adevarat

Da, putem spune ca dieta Dukan este saraca in minerale si vitamine, dar doar in prima faza, faza in care Dukan recomanda de altfel administrarea de suplimente care sa compenseze aportul slab din alimentatie. Oricum, chiar si in lipsa suplimentelor, fiind doar o perioada limitata de timp (destul de redusa) riscul de a aparea dezechilibre este extrem de scazut. Incepand cu faza de Croaziera, legumele proaspete aduc un aport suficient de vitamine si minerale.
Sursa: Demoiselle.ro

 

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 26/08/2014