3 superalimente pentru copilul tău și idei utile pentru a le introduce în alimentația lui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 superalimente pentru copilul tău și idei utile pentru a le introduce în alimentația lui

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » 3 superalimente pentru copilul tău și idei utile pentru a le introduce în alimentația lui
copii

O alimentație sănătoasă este cheia pentru o dezvoltare armonioasă, iar dacă ții cont de acest lucru, copilul tău va răci mai rar, va fi mai vesel și se va concentra foarte bine la grădiniță sau la școală. Îți arătăm mai jos trei alimente pe care ar trebui să le introduci în meniul zilnic al copilului, precum și câteva idei legate de prepararea lor:

Cerealele, un mic dejun foarte ușor de preparat

Cerealele se numără printre alimentele care nu ar trebui să lipsească din meniul copilului tău. Sunt bogate în carbohidrați, fibre, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale. Atenție, însă, multe produse pline de zahăr și conservanți sunt prezentate în magazine sub eticheta de cereale pentru micul dejun, însă ele nu reprezintă o alegere sănătoasă nici pentru copii și nici pentru adulți.

Citește mereu eticheta și alege cu mare grijă produsele pe bază de cereale. Poți introduce cerealele chiar   și în alimentația bebelușului, pentru că îl vor ajuta să rămână sătul mai mult timp, iar dacă sunt preparate în mod corespunzător, ele vor fi de mare ajutor pentru a face trecerea către hrana solidă.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 25/11/2016