Vrei să arăţi bine în costum de baie? Iată 6 exerciţii pentru fese - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vrei să arăţi bine în costum de baie? Iată 6 exerciţii pentru fese

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Vrei să arăţi bine în costum de baie? Iată 6 exerciţii pentru fese
exerciţii pentru fese - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-5140656_1920

Dacă te pregăteşti de concediu şi, totuşi, nu eşti foarte încântată de cum vei arăta în costumul de baie, nu e deloc timpul pierdut să începi să faci câteva exerciţii pentru fese. Te vor ajuta să-ţi tonifici fundul şi vei arde şi calorii. Aceste exerciţii pentru fese nu sunt deloc grele şi le poţi repeta în fiecare seară, când vii de la serviciu.

Exerciţii pentru fese #1: Ridicări în spate

Aşază-te pe podea, sprijinită în mâini şi cu genunchii îndoiţi. Ridică fiecare picior în aer (la un unghi de 45 de grade faţă de podea) şi menţine poziţia 90 de secunde. Repetă de 3 ori pentru fiecare picior.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Exerciţii pentru fese #2: Fandări în lateral

Aceste exerciţii tonifică muşchii laterali ai fundului. Renunţă la fandările în faţă şi spate, sunt mai puţin eficace decât fandările pe lateral. Repetă de 10 ori şi apoi schimbă piciorul.

Exerciţii pentru fese #3: Hidrantul

Acest exerciţiu vizează fesierii şi şoldurile. Aşază-te pe podea, sprijinită în mâini şi cu genunchii îndoiţi, ca la primul exerciţiu. Însă, în loc să ridici piciorul în spate, îl ridici pe laterală, păstrând genunchii îndoiţi la 90 de grade (pentru a-ţi fi mai uşor, imaginează-ţi un câine uşurându-se pe hidrant; de aici vine şi denumirea). Ţine ridicat timp de 90 de secunde, apoi schimbă piciorul. Repetă de trei ori.

Exerciţii pentru fese # 4: Genuflexiuni cu greutăţi

Alege-ţi nişte greutăţi uşoare. Dacă nu ai, poţi folosi la fel de bine pet-uri (330 ml/ 500 ml) pline cu apă. Depărtează picioarele la nivelul şoldurilor. Du mâinile la spate şi apoi împinge-le în faţă, pe măsură ce cobori în genunflexiune. Când te ridici, adu mâinile din nou în spate. Execută mişcările timp de 30-45 de secunde, şi repetă seriile de 3 ori.

Pentru fese # 5: Extensii pe şold

Aşază-te ca la exercţiile 1 şi 3. Ridică piciorul drept, cu genunchiul îndoit şi împinge piciorul în spate ajunge la nivelul coloanei, coapsa şi talpa piciorului fiind paralele cu tavanul. Execută mişcările timp de 90 de secunde. Repetă seriile de 3 ori pentru fiecare picior.

Exerciţii # 6: Urcă scările în fugă

Nu numai că aceste exerciţii îţi vor tonifia fesierii, însă vor arde şi caloriile. Poţi începe urcând în fugă câte o treaptă. Pe măsură ce te obişnuieşti, urcă două trepte şi apoi trei trepte de-odată. Dacă vrei să îţi îngreunezi exerciţiul, poartă greutăţi în timp ce alergi.

Află aici alte 3 exercitii pentru fese ferme.

Imagine de Andrej Podobedov de la Pixabay

Data articol: 05/05/2021