Shop
Ultimele 100 de articole

Top 5 animale spirituale. Care este animalul tau spiritual?

03 martie 2021, , Vizualizări:
animale spirituale

Tu stii ce animale spirituale te reprezinta? Poate ca ai o idee, insa nu stii exact ce inseamna. Trebuie sa stii despre animale spirituale ca au mesaje si lectii importante, insa nu multa lume stie sa le decodeze. Animalele spirituale te pot ghida atunci cand vrei sa iei o decizie in ceea ce priveste drumul pe care vei merge in continuare in viata.

Iata top 5 animale spirituale.

  1. Lupul

Simbolica:

– inteligenta, conexiune cu instinctul

– dorinta de libertate

– lipsa increderii de sine, sentimentul ca esti amenintat.

Caracteristicile lupului:

Partea buna o reprezinta puternica legatura cu instinctul si intuitia. Partea negativa este ca lupul reprezinta o slaba incredere de sine.

Daca lupul este animalul tau spiritual, atunci esti o persoana inteligenta, care intelege foarte bine lumea inconjuratoare. Lupul iti apare deseori in vise, in meditatii sau in imagini.

Cum te simti atunci cand iti apare lupul? Daca ti-e frica, atentie la cum ii influenteaza pe ceilalti natura ta instinctiva. Daca lupul iti trezeste dorinta de libertate, atunci poate ca este timpul sa traiesti viata intens, sa dedici mai mult timp pasiunilor tale, sa-ti asculti instinctul si faci ce este mai bine pentru tine.

Cand animalul tau spiritual iti apare sub diverse forme, mai poate insemna ca poti trai o situatie in care este vulnerabil, iar acesta te invita sa analizezi ce anume din viata ta te face sa te simti amenintat. Poate fi un avertisment asupra unor provocari legate de limitele pe care le impui fata de altii sau poate ca iti reaminteste ca trebuie sa faci fata unei competitii in sfera profesionala in care ii percepi pe cei cu care lucrezi drept o haita de lupi.

Citeste si: Care este Animalul asociat Spiritului tau si ce semnificatie are pentru tine, in functie de zodia ta

  1. Bufnita

Simbolica:

– intuitie, abilitatea de a vedea ceea ce altii nu vad;

– anuntul schimbarii

– capacitatea de a vedea dincolo de masti

– intelepciune

– in traditia populara, bufnita anunta moartea, insa simbolul ei este tranzitia in viata, schimbarea.

Caracteristicile bufnitei:

Bufnita vede in intuneric, iar animalul spiritual te ghideaza spre a vedea dincolo de iluzii, de masti, de valuri. Bufnita are o intuitie puternica si te incurajeaza sa patrunzi dincolo de aparente pentru a vedea adevarata realitate, situatie sau motivatie.

Bufnita de ghideaza sa iei deciziile corecte, bazate pe argumente solide, iar cand traversezi perioade confuze, te ajuta sa vezi clar, sa explorezi necunoscutul. Bufnita te ajuta, de asemenea, sa-ti descoperi talentele ascunse, sa iti dezvolti natura intuitiva.

Desi in multe culturi, bufnita este simbolul care anunta moartea, ea n-ar trebui privita ca atare, ci ca o transformare. Moartea unor obiceiuri vechi si imbratisarea altora noi.

Cand bufnita iti apare sub diverse forme, asteapta-te la schimbari, renunta la ce e vechi si primeste noul in viata ta.

Te mai poate interesa: Daca iti apare in cale unul din aceste 10 ANIMALE PUTERNICE inseamna ca ti se trimite un mesaj!

  1. Ursul

Simbolica:

– putere, incredere

– rezistenta in fata vicisitudinilor

– actiune, calitati de lider

– abilitati de vindecare

– odihna

Caracteristicile ursului:

Spiritul ursului arata sprijinul in vreme de dificultate, iti da curaj si stabilitate. Cand ursul se arata ca animal spiritual, te ghideaza in actiuni care pot influenta viata celorlalti.

Ursul este un animal fioros, puternic si de temut. Prezenta lui inspira respect si te ajuta sa iei mai in serios rolul de lider, fara sa-ti fie frica.

Cum ursul este asociat in multe traditii cu samanismul, el poate simboliza abilitatile de vindecare. Daca apare ursul in viata ta, sub diverse forme, este timpul sa-ti analizezi si sa-ti vindeci nevoile (fie ca sunt fizice, fie ca sunt emotionale sau spirituale).

Ursul este un animal singuratic, iar daca-l ai drept animal spiritual inseamna ca-ti gasesti echilibrul in solitudine. Cheama-ti animalul spiritual daca ai nevoie de ajutor si ghidare in vremuri agitate.

Citeste si: Daca iti apar aceste animale spirituale in vis, inseamna ca ingerii incearca sa-ti vorbeasca. Ce mesaje iti transmit?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.