Shop
Ultimele 100 de articole

Daca iti apar des aceste animale, inseamna ca ingerii incearca sa-ti vorbeasca

05 aprilie 2018, , Vizualizări:
animale spirituale - sfatulparintilor.ro - pixabay_com owl-1576572_1920

Oamenii sunt fiinte spirituale cu experienta pamanteana. Din cand in cand, primim mesaje de la ingerii nostri sau de la ghizii spirituali, iar acestea pot fi reprezentate de diverse animale.

 

Nu ignora faptul ca intalnesti des in cale imagini cu unul din animalele enumerate mai jos. Ele pot fi mesaje ca ingerii tai incearca sa-ti vorbeasca.

 

 

 

  1. Soim

Soimul are ochi agili si aripi puternice. Daca iti apar des imagini cu soimi inseamna ca trebuie sa analizezi mai bine o situatie inainte de a actiona. De asemenea, mai poate fi un semn ca in viata ta urmeaza sa apara un invatator sau o lectie pe care trebuie sa ti-o asumi.

 

 

 

 

  1. Vultur

Vulturul este simbolul protectiei spirituale si al trecerii la un alt nivel spiritual. Daca iti apare des in imagini, poate fi un semn al trezirii constientei.

 

 

  1. Fluture

Fluturii vin sa ne reaminteasca puterea transformationala si ca trebuie sa ne schimbam de la interior pentru a arata altfel in exterior. Daca iti apar des fluturi in imagini sau in realitate, poate fi un semn ca este timpul sa renunti la ceva din trecut ca sa poti continua in viitor.

 

 

  1. Bufnita

Bufnita inseamna ca trebuie sa fii mai atent la mesajele pe care sinele superior ti le transmite. Daca aceasta pasare iti apare des in imagini, iti transmite mesajul ca trebuie sa-ti asculti intuitia, sa fii mai atent la ceea ce simti si sa mergi pe drumul tau, sa fii autentic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu