Shop
Ultimele 100 de articole

Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

19 aprilie 2020, , Vizualizări:
numere de ingeri - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - brick-1566327_1920

Numere de ingeri 666: Dezechilibre

Gandurile tale sunt dezechilibrate in acest moment, sunt concentrate prea mult pe lumea materiala. Aceasta secventa numerica iti cere sa iti echilibrezi gandurile intre cer si pamant. La fel ca faimoasa „Predica de pe munte”, ingerii iti cer sa te concentrezi pe spirit si pe a sluji si sa stii ca, in consecinta, nevoile tale materiale si emotionale vor fi satisfacute automat.

 

Numere de ingeri 777: Esti pe val

ingerii te aplauda, felicitari, esti pe val! Mergi mai departe si sa stii ca dorinta ta se implineste. Este un semn extrem de pozitiv si inseamna ca ar trebui sa te astepti si la alte miracole.

 

Numere de ingeri 888: Emotii

O faza din viata ta urmeaza sa se sfarseasca, iar acesta e un semn prin care esti avertizat sa te pregatesti. Aceasta secventa numerica poate sa insemne ca termini o faza plina de emotii din cariera sau din relatie. Mai inseamna si ca exista o lumina la capatul tunelului. in plus, inseamna si ca: „Recolta e coapta. Nu mai astepta, culege-o si bucura-te”. Cu alte cuvinte, nu mai amana, fa-ti miscarea sau bucura-te de roadele muncii tale.

 

Numere de ingeri 999:  Incheiere

Acesta este sfarsitul unei faze mari din viata ta personala sau din viata globala. De asemenea, e un mesaj pentru lucratorii in lumina care sunt implicati in vindecarea Pamantului si inseamna: „Treci la treaba, pentru ca mama Pamant are nevoie de tine acum.”.

 

Numere de ingeri 000: Indicii

Un indiciu care iti aminteste ca esti una cu Dumnezeu si iti aminteste sa simti inauntrul tau prezenta iubirii Creatorului tau. De asemenea, e un semn ca o situatie a parcurs ciclul complet.

 

 

Combinatii de numere de interi

Ingerii iti vor da adesea mesaje care implica o combinatie de doua sau mai multe numere. Iata semnificatiile de baza ale combinatiilor de doua numere formate din trei cifre. Daca mesajele pe care le primesti contin trei sau mai multe cifre, combina raspunsurile de la diferitele combinatii numerice. De exemplu, daca observi continuu secventa numerica 312, foloseste semnificatia combinatiei numerice 3 si 1 si pe cea a combinatiei numerice 1 si 2.

Sau, daca simti ca asa esti  ndrumat, aduna numerele intre ele. Aduna cifrele pana cand obtii un numar cu o singura cifra. Apoi uita-te la semnificatia numarului respectiv, din lista anterioara de secvente numerice ce contin numere identice (i.e. 111, 222, 333 etc.).

 

Sursa: astrostyle.com, angeltherapy.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax