Shop
Ultimele 100 de articole

4 semne subtile de la ingerul pazitor

31 octombrie 2021, , Vizualizări:
semne de la ingerul pazitor

Fiecare om are un inger pazitor si, de multe ori, acesta incearca sa intre in contact cu el. Doar ca nu multa lume este atenta la mesajele pe care ingerul pazitor le transmite.

Iata 4 semne de la ingerul pazitor. Sunt foarte subtile si trebuie sa fii atent la ele!

Muzica angelica

Este un semn destul de rar, insa esti foarte norocos daca il auzi. Inchipuie-ti un cor format din milioane de ingeri, acompaniati de o orchestra de harpe. Multi muzicieni au incercat sa reproduca muzica angelica in cantecele lor, insa n-au reusit sa reproduca vibratia acesteia.

Citeste si: Esti un inger pe pamant? Iata care sunt semnele la care sa fii atent

Cadouri

Unii ingeri lasa monede, altii cristale sau pietricele. Pot parea cadouri insignifiante, dar daca ai stii ca ti le-a lasat ingerul tau?!

Mesaje media

Dupa ce ai cerut ajutorul ingerilor tai, s-ar putea sa primesti raspunsul prin intermediul diverselor suporturi media. De exemplu, sa gasesti raspunsul intr-un paragraf dintr-o carte pe care o citesti “intamplator”, sau sa auzi la radio o melodie care contine “intamplator” raspunsul la intrebarea ta, sau sa asculti, desigur, “intamplator”, discutia a doi necunoscuti despre problema ta.

Nu rata nici: Semnificatiile celor 10 porunci

Coincidente

Poate ca mai crezi in coincidente, insa, nimic nu este intamplator. Toate au un rost! Nu ti s-a intamplat sa ceri ceva, iar un prieten sa-ti aduca fara macar sa-i fi spus ca ai nevoie de acel ceva?! Sau nu ti s-a intamplat sa te reintalnesti cu un prieten pe care ti-ai fi dorit sa-l revezi, dar ai pierdut legaturile cu el?! Acestea nu sunt doar simple coincidente, ci raspunsul ingerilor pentru tine.

Alte semne ca ingerii pazitori sunt cu tine gasesti aici.

Sursa: beliefnet.com

Foto: pixabay.com

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.