Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. SMS-uri de La multi ani de Sfintii Constantin si Elena. Urari de Sfintii Constantin si Elena - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. SMS-uri de La multi ani de Sfintii Constantin si Elena. Urari de Sfintii Constantin si Elena

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. SMS-uri de La multi ani de Sfintii Constantin si Elena. Urari de Sfintii Constantin si Elena
Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. In fiecare an, pe 21 mai, romanii ii sarbatoresc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica pe 21 mai. Dintre acestia, circa 880.000 de femei poarta numele de Elena, peste 124.000 se numesc Ileana si aproape 70.000 poarta numele Lenuta. Celelalte femei care isi aniverseaza ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena se numesc Constanta (circa 53.000 de femei), Constantina (aproape 27.000), Leana (circa 4.000) si Nuti (aproximativ 1.400). Cei mai multi barbati, aproximativ 495.000, se numesc Constantin, alti circa 80.000 – Costel, iar circa 33.000 – Costica. Totodata, circa 20.000 de barbati se numesc Costin, mai bine de 10.000 – Costinel, circa 600 – Costi si aproximativ 300 – Costelus.

Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani, Elena!

***

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani, Costel!

***

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie! La multi ani, Ileana!

***

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

***

Liliac inflorit iti doresc sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Costica!

***

Draga Elena, iti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce in ce mai mult iubita. La multi ani!

***

La multi ani, Lenuta! Ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fii iubita!

***

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costin!

***

La multi ani, Costi! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata!

***

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! La multi ani, Ileana!

***

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mângâie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramâna deschis catre calea fericirii si implinirii eterne! La multi ani, Constanta!

***

Draga Nuti, nici anul asta nu te-am uitat. Iti urez la multi ani si tot ce e mai bun in viata!

***

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani, Elena/Constantin!

***

Te felicit cu ocazia zilei de nume si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos! La multi ani, Costinel!

***

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate. La multi ani, Constantin/Elena!

Te mai poate interesa si: Sfintii Constantin si Elena: Traditii, obiceiuri si superstitii. Acatistul Sfintilor Imparati Constantin si Elena

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 20/05/2022