Mesaje de La multi ani de Florii. SMS-uri si urari pentru Duminica Floriilor - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaje de La multi ani de Florii. SMS-uri si urari pentru Duminica Floriilor

Mesaje de La multi ani de Florii

SMS-uri de Florii

La multi ani, Camelia! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii, iar Domnul sa-ti lumineze drumul in viata!

***

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Floriilor sa ne lumineze vietile si mintea mereu! La multi ani!

***

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Domnul sa te ocroteasca mereu! La multi ani de ziua numelui!

***

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Florin!

***

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La multi ani, Romanita!

***

La multi ani, Florina! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii, iar Dumnezeu sa-ti lumineze drumul in viata!

Te mai poate interesa: Ce nume se sarbatoresc de Florii. Vezi cui trebuie sa-i spui duminica “La multi ani!”!

Mesaje de Florii

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani, Florica!

***

Nu stiu daca iti place numele pe care ti l-au ales parintii, dar eu iti urez din suflet un calduros La multi ani! Ca-ti place sau nu, e totusi ziua ta!

***

De Florii, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, Bradut!

***

Azi e ziua ta, bucura-te din plin de ea! La multi ani, Crenguta!

***

De Florii, cand e si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci! La multi ani, Mugur!

***

De Florii sa se rasfranga asupra ta toata dragostea cu care primavara isi intampina florile, toata veselia care izvoraste din ciripitul pasarilor si toata bunatatea cu care soarele dezmiarda natura. La multi ani!

***

Apropiindu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. La multi ani!

***

Asa cum florile sunt semne ale primaverii, asa este si acest mesaj un semn ca tin la tine! La multi ani, Margareta!

***

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma. La multi ani Dalia!

***

Deoarece reprezinti pentru mine frumusetea unei orhidee, gingasia unui ghiocel si parfumul unui trandafir, iti urez un sincer La multi ani!

Afla si: Semnificatia numelui Florin. De unde vine si cum se traduce

Urari de Florii

Exista flori in gradina mea, exista flori in parc, dar niciuna nu se compara cu tine! Esti cea mai frumoasa floare a mea! La multi ani!

***

De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La multi ani!

***

Totul pe lume se schimba. Doar florile se deschid in fiecare primavara. La multi ani de Florii, iubirea mea!

***

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani Florea!

***

Sa primesti flori de ziua ta, sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani Malina!

***

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritaatii! La multi ani, Floricel!

***

Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani, Narcisa!

***

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

***

Dintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu. La multi ani, Florin!

***

Pentru ca esti femeie speciala, toate florile din lume iti ureaza intr-un singur glas colorat: “La multi ani” tie, unei alte flori!

Imagine de Albrecht Fietz de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/04/2022