Mesaje de La multi ani de Florii. SMS-uri si urari pentru Duminica Floriilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaje de La multi ani de Florii. SMS-uri si urari pentru Duminica Floriilor

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Mesaje de La multi ani de Florii. SMS-uri si urari pentru Duminica Floriilor
Mesaje de La multi ani de Florii

Duminica serbam Floriile sau Intrarea Domnului in Ierusalim. Iata cateva mesaje de La multi ani de Florii care sa te inspire pentru a le ura celor dragi toate cele bune.

Mesaje de La multi ani de Florii

La multi ani Florin/Floarea! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

***

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani”!

***

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

***

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericit, iubit si norocos! La multi ani de Florii!

***

Florin, La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

***

Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani, Florentina!

***

Flori, La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Te mai poate interesa: Duminica Floriilor. Traditii si obiceiuri de Florii. Rugaciunea de binecuvantare a salciei

Urari de La multi ani de Florii

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Dumnezeu mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La multi ani, Flori!

***

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Violeta mea!

***

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Florii!

***

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros La multi ani, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani de Florii!

***

Invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani, Iris!

***

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Florii!

***

De Florii, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor!

***

La multi ani Florica/Florin! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Iisus Hristos sa-ti lumineze drumul in viata!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/04/2022