Shop
Ultimele 100 de articole

ECLIPSE 2021! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului?

06 ianuarie 2021, , Vizualizări:
eclipse 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pexels-teu-caqui-4844099

Eclipse 2021. Eclipsele sunt evenimente astronomice si astrologice care aduc simbolul necunoscutului in viata noastra. Schimbarea, in ciuda dificultatii cu care o abordam, este benefica, pana la urma! Prin schimbare evoluam.  Oamenilor le place sa traiasca in zona de confort, iar cele 4-6 eclipse anuale rup modelele si tiparele cunoscute. Eclipsele indeamna la actiune, indeamna sa iti schimbi focusul si sa mergi mai departe.

Eclipse 2021 – Soare

In timpul eclipselor de Soare, Luna se plaseaza direct intre Pamant si Soare, iar Soarele si Luna fac conjunctie. Pentru putin timp, micuta Luna are capacitatea de a bloca Soarele si de a-i stinge lumina pentru Pamant. Se spune ca eclipsele de soare elimina tiparele fixe si te imping spre necunoscut. Intunericul poate provoca tulburari in viata noastra, doar ca, fara intuneric, n-am putea sti ce este lumina. Doar pasind in necunoscut ne putem dezvolta spre excelenta.

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele!

Horoscop 2021. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa

Eclipsa inelara de Soare  – 10 iunie 2021

Va fi vizibila in Europa, Asia, Nord-Vestul Africii, America de Nord, Oceanul Atlantic si Arctic.

Eclipsa totala de Soare  – 4 decembrie 2021

Va fi vizibila in Sudul Australiei, Sudul Africii, Sudul Americii de Sud, Oceanul Pacific, Atlantic, Indian si Antarctica.

Eclipse 2021 – Luna

In timplu eclipselor de Luna, Pamantul se afla exact intre Soare si Luna, si se spune ca Luna si Soarele sunt in opozitie. Apoi, putem veea umbra Pamantului transformand lumina Lunii pline in nuante intense de rosu, maro si gri. Eclipsele de Luna ne ajuta sa ne cunoastem adevarul interior. Eclipsele de Luna sunt despre ce e in interiorul nostrum, nu despre cum ne proiectam in luma exterioara. Eclipsele de Luna sunt un moment excelent pentru descoperirea de sine.

Eclipsa totala de Luna  – 26 mai 2021

Va fi vizibila in Sud-Estul Asiei, Australia, America de Nord, America de Suc, Oceanul Pacific, Atlantic, Indian, Antarctica

Eclipsa partiala de Luna – 18-19 noiembrie  2021

Va fi vizibila in Europa, Asia, Australia, Nord-Vestul Africii, America de Nord, America de Sud, Oceanul Pacific, Atlantic, Indian si Arctic.

Predictii 2021. Inceputul lumii noi! 7 planete in Varsator! TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenteaza destinul

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele!

Horoscop 2021. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa

Surse: findyourfate.com

Photo by Teu Caqui from Pexels

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.