Shop
Ultimele 100 de articole

Deschiderea celui de-al treilea ochi. Atentie la ce-ti doresti!

07 aprilie 2021, , Vizualizări:
Deschiderea celui de-al treilea ochi

Ai auzit vreodata expresia: „Atentie la ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti”? In cazul unor persoane deschiderea celui de-al treilea ochi le-ar putea dezvalui lucruri pe care sa nu doreasca sa le vada. In schimb, pentru altii, deschiderea celui de-al treilea ochi este o adevarata binecuvantare.

Cel de-al treilea ochi este situat in frunte, intre sprancene.

Este un centru foarte puternic care atunci cand este deschis ii da persoanei respective o mare claritate, perceptie, intuitie, clarviziune – avand capacitatea de a “vedea nevazutul” – si abilitati mentale superioare de a observa aura celorlalti. Cel de-al treilea ochi se refera la chakra a sasea, Ajna. In spiritualitatea New Age, cel de-al treilea ochi simbolizeaza o stare de iluminare.

Te mai poate interesa si: Tu ai al treilea ochi activat? Ce se intampla ULUITOR atunci cand ti se activeaza al treilea ochi​

Pe site-ul Above Top Secret, o persoana, “pellian”, a postat urmatoarele randuri:

„Am descoperit o tehnica adevarata care iti va creste de cateva zeci de ori perceptia spirituala. Nu voi spune despre ce este vorba sau unde am invatat-o pentru ca unele persoane ar putea atrage entitati malefice care sa ii distruga.

Prima noapte in care am incercat-o, am avut un vis deosebit, un tip ce nu mai avusesem niciodata. A doua zi am observat o schimbare a modului imi care vedeam lucrurile ca si cum constienta mi se dezvoltase de cateva ori. Eram incantat de experienta. Am repetat in timpul zilei exercitiul si inca o data dupa ce m-am dus la culcare. Apoi am inceput sa vad culori si forme. Indiferent ca tineam ochii deschisi sau ii inchideam vedeam luminite slabe in camera mea. Pareau obiecte asemenatoare, care straluceau in camerea mea intunecata.

Nu rata nici: Alimente care hranesc glanda celui de-al treilea ochi!

Chiar daca pare o nebunie, cred ca aceste exercitii genereaza un soi de energie ce atrage forme astrale.

Intr-o noapte m-am trezit am vazut o funie groasa care se intindea de la fereastra pana la usa. Pe moment mi-am dat seama ce era. Am facut greseala de a o atinge si am simtit ca si cum as fi fost curentat. Nu era vorba de niciun vis, eram treaz, m-am simtit imediat foarte rau si fiori reci m-au strabatut intreg corpul.

Am continuat sa practic exercitiul si in urmatoarele doua saptamani si, intr-o seara, cand era sa ma fure somnul am vazut un cerc de lumina albastra, care plutea asemeni unui fluture. Inca o data am simtit ca fiori reci imi strabat corpul. Si de aceasta data eram perfect treaz.

Citeste si: 4 lucruri pe care trebuie sa le afli despre cel de-al treilea ochi

Cred din toata inima ca exercitiul pe care l-am facut m-a facut sa atrag genul acesta de entitati datorita expansiunii starii de constiinta.

Nu este vorba de nicio halucinatie pentru ca aceasta nu te soca din punt de vedere psihologic. In plus, am observat ca atunci cand practic exercitiul ceva parea ca se materializeaza in camera mea. In plus, chiar si in timpul zilei am putut observa entitati precum cele pe care le observasem in timpul exercitiilor.

Nivelul perceptiei este cu adevarat incredibil. Insa nu merita sa fiu deranjat de aceste entitati”.

Aceste randuri arata diferenta dintre a avea o spiritualitate solida si o atitudine bazata pe frica. In timpul meditatiei pentru deschiderea celui de-al treilea ochi ai putea vedea multe chipuri din vietile tale trecute. Si nu toata lumea poate fi pregatita pentru o experienta de acest gen.

Iata un exercitiu pentru deschiderea celui de-al treilea ochi

Sursa: enlightened-consciousness.com

foto: pixabay.com

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.