Shop
Ultimele 100 de articole

Tu ai al treilea ochi activat? Ce se intampla ULUITOR atunci cand ti se activeaza al treilea ochi​

13 ianuarie 2021, , Vizualizări:
al treilea ochi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - third-eye-2886688

Potrivit culturii orientale, toti oamenii vor ajunge sa experimenteze dominatia celui de-al treilea ochi. Profesorii de yoga spun ca al treilea ochi (glanda pineala) este cea de-a sasea chakra. Dupa un anumit stadiu al dezvoltarii spirituale, acesta este total deschis.

Potrivit stiintei, cel de-al treilea ochi este asociat glandei pineale. Insa abilitatile acestui punct nu sunt inca explorate.

Iata ce se intampla cand se activeaza al treilea ochi.

1. Ganduri diferite

Cand se activeaza cea de-a sasea chakra, gandesti diferit. Vechile credinte nu mai sunt valabile. In acest punct, mintea incepe o reprogramare, incepi sa-ti pui intrebari si sa cauti raspunsuri.

Nu mai accepti totul, fara sa incerci sa afli de ce, cauti solutii pentru problemele tale.

2. Presiune intre sprancene

Cand cea de-a sasea chakra se extinde, poti simti presiune ca niste pulsatii in zona dintre sprancene. Acestea pot fi intense si puternice.

Urmareste si Video 32 Sfatulparintilor.ro: 5 sfaturi pentru a ramane normali in calatoria de trezire spirituala

3. O perceptie mai buna

Vei avea un nivel de constienta mai ridicat, ceea ce iti va permite o perceptie mai buna asupra lucrurilor. Vezi si simti altfel ceea ce se petrece.

4. Puteri paranormale

In momentul in care se deschide cea de-a sasea chakra, vei realiza ca nu mai exista coincidente. Totul este o incercare a Universului de a comunica cu tine. Poti experimenta episoade de telepatie sau alte perceptii extrasenzoriale, clarviziune.

5. Modificari in dieta

In momentul in care se deschide cea de-a sasea chakra esti mai atent cu ceea ce consumi. Inveti lucruri noi, pe masura ce pasesti pe taramul dezvoltarii spirituale. Incepi sa simti vibratia mancarii si dupa o vreme vei elimina fara probleme substantele care iti fac rau.

6. Claritate mentala

Pe masura ce cea de-a sasea chakra se deschide, vei cunoaste un alt nivel de comunicare. Informatia va circula ca energie si mai putin ca si cuvinte.

Afla si alte informatii despre cel de-al treilea ochi din materialul video de mai jos

Sursa: gottadotherightthing.com

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.