Shop
Ultimele 100 de articole

8 plante de apartament care purifica aerul din casa

07 mai 2021, , Vizualizări:
plante de apartament care purifica aerul - sfatulparinitlor.ro - pixabay_com - laptop-5582775_1920

Esti in cautarea unor plante de apartament care purifica aerul din casa? Citeste in continuare. Este bine stiut faptul ca plantele de interior te pot ajuta sa pastrezi in casa un aer curat. Contrar asteptarilor, aerul din interior este mult mai poluat decat cel din exterior.

Afla 8 plante de apartament care purifica aerul din casa si ce toxine elimina ele.

1. Aloe vera

Aceste plante sunt foarte usor de intretinut. Iubitoare de soare, aloe vera filtreaza aerul din casa de benzen si formaldehide, substante emanate de produsele chimice de curatat sau vopseluri. Planta aloe este o alegere inteleapta pentru ferestrele de la bucatarie bine luminate.

2. Gerbera

Aceasta floare stralucitoare te scapa de substante precum tricoloretilena (gasita in produsele de curatat), benzen (din cerneluri si vopseluri). Poti aseza un ghiveci in locul in care iti tii masina de spalat.

Citeste si: Cum sa ingrijesti PLANTE SUCULENTE la tine acasa. 6 SFATURI pentru INCEPATORI

3. Limba soacrei

Este o planta care filtreaza chimicalele aflate in produsele de curatat, hartia iginica, servetele igienice si produse de curatat. Poti aseza un ghiveci in baie, un mediu umed optim pentru aceasta planta.

4. Crizantema

Aceasta floare frumos colorata face mai mult decat sa dea o alta aura incaperii. Crizantema ajuta la filtrarea aerului de interior de benzen (vopseluri, produse din plastic, lipici, detergenti). Trebuie asezata cat mai aproape de lumina soarelui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.