Shop
Ultimele 100 de articole

7 cristale si pietre pe care orice empatic ar trebui sa le aiba in casa

07 iunie 2019, , Vizualizări:
cristale si pietre empatici

Empaticii sunt persoanele cele mai sensibile la energie. Sunt unice, intuitive si, adesea, influentate de actiunile celorlalti. Multe dintre aceste persoane au invatat sa se protejeze de campurile energetice ale semenilor, insa putin ajutor este mereu de folos.

Cristalele sunt instrumente excelente pentru ca empaticii sa-si pastreze neinvadat spatiul personal. Fiecare dintre ele au un impact unic asupra energiei tale.

 

Iata 7 cristale si pietre pe care orice empatic ar trebui sa le aiba in casa.

 

 

  1. Ametist

Imbunatateste constiinta spirituala si atrage energia pozitiva. In acelasi timp, respinge energia negativa atat cea spirituala, cat si cea eterica. Amestitul este bine sa fie tinut si in autovehicul.

 

 

  1. Topaz albastru

Te ajuta sa gandesti clar si sa-ti comunici dorintele in Univers. In plus, te ajuta sa vezi imaginea de ansamblu si sa te eliberezi de tensiunea cauzata de viata sociala, profesionala si amoroasa.

 

 

  1. Jad

Este popular printre indragostiti insa este folositor si in cazul empaticilor. Jadul ajuta la echilibrarea energiilor opuse si previne ranirea persoanala in cazul unor dispute in cuplu.

 

 

  1. Lapis lazuli

O alta piatra semipretioasa buna pentru protectie, insa cu o mai mare influienta asupra dezvoltarii spirituale. Te ajuta sa-ti pastrezi obiectivitatea si sa nu iei actiunile celorlati prea personal. De asemenea, lapis lazuli este excelent pentru a-l tine la birou intrucat te ajuta sa-ti mentii capul clar.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu