Cele mai puternice pietre si cristale din Feng Shui - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai puternice pietre si cristale din Feng Shui

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cele mai puternice pietre si cristale din Feng Shui
Cele mai puternice pietre in Feng Shui

Pietrele si cristalele sunt cunoscute din vremuri antice ca avand energii puternice si benefice omului. Ele au fost folosite de specialistii in feng shui pentru a imbunatati calitatea unui spatiu, indiferent ca este casa sau birou.

Iata care sunt cele mai puternice pietre si cristale din Feng Shui.

1. Cuartul transparent

Cuartul transparent este un cristal pur, care are abilitatea de a curata/purifica energia din jurul lui. Aduce armonie in familie, in casa. Il poti aseza oriunde si poti incerca mai multe variante, insa ai grija sa nu-l asezi foarte aproape de pat. Ai incredere in cristalul tau si “asculta-l”.  Il mai poti purta in bijuterii si amulete.

2. Cuartul roz

Cuartul roz este unul dintre cele mai populare cristale cu proprietati de vindecare. El atrage dragostea, si este folosit pentru a vindeca ranile sufletului si dezamagirea, in urma unei experiente amoroase nefericite. Cuartul roz poarta energia universala a dragostei, atrage dragostea si vindeca sufletul de amintirile dureroase. Il poti amplasa in mijlocul casei, dar si in dormitor sau in camera copilului. Mai poti purta cuartul roz in masina sau in portofel, dar si sub forma de bijuterii sau amulete.

3. Ametistul

Ametistul este unic si poate fi folosit oriunde, in birou, in locuinta, in gradina sau in masina. El are proprietatea de a curata si purifica un spatiu de energiile si vibratiile negative, emana energie puternica si transforma un spatiu intr-unul primitor. Ametistul ajuta la linistire, calmare, in cazul unor emotii negative puternice.

Ametistul intareste sistemul imunitar si ajuta la vindecarea dezechilibrelor la nivelul cailor respiratorii si ale pielii. In limba greaca “ametist” inseamna piatra cu puterea de a te  vindeca de intoxicatii. In feng shui, ametistul este bun pentru familiile in care au loc frecvent certuri si sunt neintelegeri. Ametistul poate fi amplasat in Nord-Est (zona spirituala a casei), Sud (faima si reputatie), Sud-est (prosperitate si bogatie). Il mai poti porta in bijuterii sau amulete.

Citeste si: Esti in cautarea cristalului norocos? Numerologia este cheia. Fa un calcul simplu si afla ce ti se potriveste!

4. Jad

Jadul este o optiune foarte populara cand vine vorba de remediile feng shui. Jadul este o piatra care purifica energiile, protejeaza si ajuta energia dragostei. Mesajul jadului este “Iubeste-te si accepta-te asa cum esti!”. Jadul aduce armonia si echilibrul. Jadul poate fi amplasat oriunde, mai putin in zonele de nord si de sud ale unei incaperi.

De exemplu, poti amplasa o rata mandarin din jad pentru energia dragostei in sud-vest, sau un pi yao din jad pentru prosperitate in sud-est. Un Budda din jad poate fi un excelent obiect de decor, dar si remediu feng shui pentru intelepciune.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 21/08/2021