5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou!
trucuri simple sa scapi de energiile negative - sfatulparintilor.ro - pixabay.com - cats-eyes-2944820_1920

Trucuri simple sa scapi de energiile negative. Casa ta, dar si biroul, ar trebui sa fie locuri sigure, in care sa te simti confortabil si in care sa iti manifesti creativitatea la cote inalte. Aceste lucruri sunt extrem de importante pentru sanatatea fizica, mentala si spirituala a fiecarui om. In propria casa si la birou n-ar trebui sa te simti ca intr-o inchisoare sau intr-un loc stramt care te sufoca pur si simplu.

Iata 5 trucuri simple sa scapi de energiile negative din casa ta. Le poti aplica si la birou!

Creeaza spatii pentru fiecare scop

Fiecare spatiu din casa ar trebui sa aiba o destinatie. De exemplu, dormitorul este pentru dormit. Scoate din dormitor toate obiectele care n-au legatura cu somnul (televizor, birou etc.). Astfel, fiecare spatiu care are propria destinatie, va capta si energia specifica activitatii respective.

Arde ierburi

Cumpara buchetele de pelin carora sa le dai foc. Pelinul indeparteaza energiile negative si creeaza energii pozitive. Deschide usile si ferestrele si da foc pelinului. „Plimba” recipientul in care ard ierburile in fiecare camera. Cand simti ca e momentul, poti inchide usile si ferestrele. A doua zi repeta ritualul, insa lasa inchise usile si ferestrele.

Te mai poate interesa: De ce e bine sa ai o pisica in casa. Beneficiile pe care prezenta animalutului le aduce sanatatii fizice

Pastreaza curatenia

Mentine spatiul in care traiesti sau lucrezi organizat. Nu trebuie sa devii un maniac al curateniei, insa nu este recomandat nici sa lasi lucrurile in dezordine pentru perioada lungi de timp. Nu lasa niciodata farfurii murdare sau resturi de mancare pe masa unde ai mancat. Atunci cand faci ordine umpli spatiul cu energie pozitiva si scapi de senzatia de hoas.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/07/2021