22.11.22. Se activează portalul 22222! Ce mesaje ne aduce această zi UNICĂ? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

22.11.22. Se activează portalul 22222! Ce mesaje ne aduce această zi UNICĂ?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 22.11.22. Se activează portalul 22222! Ce mesaje ne aduce această zi UNICĂ?
22.11.22
Credit foto: Depositphotos.com

După 11.11.22, iată că luna noiembrie ne prilejuiește o nouă dată cu o puternică încărcătură spirituală și numerologică. Ziua de 22 noiembrie 2022 (22.11.22) amplifică energia numărului 2, activând codul 22222.  Deși 11 este în sine un număr maestru, el poate fi si 2 (1+1). Forța creatoare a lui 2 este de nestăvilit.

Iată ce mesaje ne aduce această zi unică: 22.11.2022

Anul 2022 ne oferă din start numărul angelic 222. Revoluționarul număr maestru 22 se repetă de câteva ori în această secvență. Cine nu-și amintește de frenezia anilor 2000, de incertitudinea din 2002, de haosoul din 2020? Toți acești ani au fost decisivi, intenși, unici. A fost 2022 diferit? Nici vorbă!

Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În față ei simțim că ne putem descurcă mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relației cu ceilalți. Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.

Numărul 22, ca și numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.

Amplificarea energiei numărului 2

În această zi foarte puternică din punct de vedere numerologic, poți declanșa prin ritualuri specifice, forța manifestării. Aliniază-te cu visurile și dorințele tale, pentru a le putea stimula să devină realitate. În această zi, orice este posibil!

Iată ce poti face pentru a-ți transforma dorințele în realitate.

– asumă-ți reponsabilitatea pentru energia pe care o degaji în lume

– fii conștient de adevărul că ceea ce face fiecare dintre noi influențează mediul înconjurător

– echilibrează-ți mintea, sufletul și corpul

– eliberează-te de fricile și nesiguranța care te țin pe loc și nu te lasă să creezi

– gândește-te la ce anume ai putea face pentru mai multă profunzime în relațiile tale

– conștientizează faptul că ești interconectat cu restul lumii

– fii conștient de relația pe care o ai cu ghizii spirituali, cu îngerii păzitori, cu Universul divin

– conectează-te cu persoanele asemănătoare ție că mod de gândire pentru a simți că aparții unei comunități.

Numărul 22 și îngerii păzitori

Mesajul trimis de îngerii păzitori prin această succesiune este că faci lucruri mărețe. Ai răbdarea și smerenia necesare, dar în acest moment îți lipsește recunoștința. Perseverența ta îți va permite să devii un adevărat model de urmat în domeniul tău. Vei impune respect prin determinarea ta și prin etică de muncă.

Este de netăgăduit faptul că ai un simt al scopului, indiferent că vorbim despre capitolul familie sau capitolul carieră. Îți onorezi întotdeauna angajamentele, dar îngerii păzitori îți transmit prin acest mesaj că ar trebui să asculți și ideile și părerile celorlalți. Ai tendința să crezi că tu le știi cel mai bine pe toate și nu e chiar așa.

Semnificația numărului 11

În numerologie, numărul 11  este considerat un „Număr Maestru” și reprezintă creșterea, dezvoltarea, inspirația și iluminarea spirituală. Deci, creează o mare oportunitate de a intra în contact cu sinele tău superior și de a-ți vizualiza mai clar obiectivele.

Deoarece 11 este numărul „noilor începuturi”, se presupune că de fiecare dată când vezi 11 pe un ceas sau oriunde altundeva, reprezintă o oportunitate de manifestare filozofică. Se crede că universul creează un moment extrem de puternic în care intențiile tale se vor manifesta cu un grad de viteză și eficiență neexperimentat până acum.

Surse: bodyandsoul.com.au, wemystic.com, bustle.com, foreverconscious.com, myimperfectlife.com

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 21/11/2022