12 obiceiuri bizare de Craciun. Unde se imbodobeste bananul si ce pariuri se pun in Suedia - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

12 obiceiuri bizare de Craciun. Unde se imbodobeste bananul si ce pariuri se pun in Suedia

obiceiuri bizare de Craciun - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - father-christmas-1149928_1920

Sauna de Craciun (Finlanda)

Cele mai multe familii finlandeze au propriile saune intrucat cred ca acolo traieste un elf care ii protejeaza. Si, in fiecare Ajun al Craciunului, oamenii merg la sauna persoanala si se bucura de o experienta fierbinte. Dupa lasarea intunericului, totusi, locul este lasat spiritelor stramosilor.

Nu rata nici: 5 sfaturi ca sa ai cel mai frumos Craciun de pana acum

Sosetele de Craciun (Filipine)

Craciunul este o sarbatoare imensa in Filipine unde 80% din populatie este crestina. Sarbatorile se incheie la finalul lunii Ianuarie. Copiii isi lasa ciorapii proaspat spalati si pantofii curati pe pervarzul ferestrelor pentru ca cei trei magi sa le lase daruri cand trec pe la casele lor.

Budinca si dorinte (Marea Britanie)

Budinca este servita in ziua de Craciun, insa ne intereseaza modul in care este preparata. Fiecare membru al familiei (si in special copiii) trebuie sa mestece compozitia in sensul acelor de ceasornic in timp ce-si pun o dorinta. Alte traditii includ punerea in budinca a unei monede care aducea prosperitate si noroc gasitorului.

Codul postal al lui Mos Craciun [H0H 0H0]

Unde ii poti scrie lui Mos Craciun? La polul Nord? De fapt, Mosul are propriul sau cod postal [H0H 0H0] si este in Canada unde codurile numerice postale sunt alfanumerice.

In ultimii 30 de ani voluntarii postei Canadiene il ajuta pe Mos Craciun sa raspunda (intr-o multime de limbi inclusiv in alfabetul Braille) la milioane de scrisori (in fiecare an) de la copiii din intreaga lume.

Sursa: hongkiat.com

Image by Free-Photos from Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 18/12/2021