Ultima săptămână cu întunecatul Pluto retrograd în Vărsător. IMPACT puternic pentru 4 zodii. Ce trebuie să știe până la mutarea în Capricorn - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ultima săptămână cu întunecatul Pluto retrograd în Vărsător. IMPACT puternic pentru 4 zodii. Ce trebuie să știe până la mutarea în Capricorn

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ultima săptămână cu întunecatul Pluto retrograd în Vărsător. IMPACT puternic pentru 4 zodii. Ce trebuie să știe până la mutarea în Capricorn
Ultima săptămână cu întunecatul Pluto retrograd în Vărsător
Credit foto: Depositphotos.com

De la lunile pline până la retrogradul lui Mercur, este destul de ușor să arăți cu degetul la evenimentele astrologice ca motiv pentru care te simți neplăcut. Acest lucru se datorează, în parte, faptului că aceste corpuri cerești se mișcă destul de repede. Cu toate acestea, Pluto are nevoie între 12 până la 31 de ani pentru a trece prin fiecare semn al zodiacului și petrece 248 de ani pentru a se deplasa prin toate cele 12. Deci, deși poate fi mai greu să spui clar modul în care schimbările sale astrologice te afectează, asta nu înseamnă că nu o face.

Numit după Zeul ”Lumii de dincolo”, scopul lui Pluto este să te îndemne să te lupți cu umbrele tale interioare, cu credințele și tiparele potențial toxice, cu rănile psihologice și emoționale adânc înrădăcinate pentru a scăpa vindecat și împuternicit. Este, de asemenea, planeta morții, renașterii și regenerării, așa că te poți gândi la simbolismul lui Pluto ca la phoenix-ul care se ridică din cenușă. Va arde orice nu îți mai servește pentru a stimula creșterea.

Cu toate acestea, la fel ca Mercur (și toate planetele din sistemul nostru solar), și Pluto se mișcă înapoi prin cerul nostru, intrând în perioade retrograde anual, timp de aproximativ cinci până la șase luni. În 2023, Pluto se va mișca retrograd în Vărsător din 1 mai până în 11 iunie. Apoi se va muta tot retrograd în Capriconr până în 10 octombrie..

Ce înseamnă Pluto Retrograd în astrologie?

Pentru a înțelege ce se întâmplă atunci când Pluto se mișcă retrograd, te ajută să  înțelegi cum funcționează atunci când este direct – sau înainte. Pluto tinde să atragă atenția asupra întunericul care stă la baza vieții de zi cu zi. Atunci când se conectează sau se încadrează cu alte planete de pe cer sau din harta ta natală, adică nașterea, ar putea declanșa lupte pentru putere, toxicitate, probleme de control sau poate descoperi secrete nefaste în relațiile noastre. Când Pluto este direct, îi simțim efectele mai mult extern.

Cu toate acestea, atunci când Pluto se mișcă retrograd, efectele sale sunt mai interne, psihologice și emoționale. Planeta numită după ”Zeul Lumii de dincolo” te va provoca să verifici – și în mod ideal să abordezi – propriile tale comportamente, modele și sisteme de credințe toxice, negative și autodistructive. În mod ideal, în această perioadă, ai putea deveni mai interesat de rezolvarea acestor comportamente compulsive sau dependențe.

Dar, ca în cazul oricărui eveniment astrologic, nu există nicio garanție că vei simți acest Pluto retrograd într-un mod extrem de aparent. Chiar dacă atinge un punct cheie în harta natală, este esențial să îți amintești că ritmul de melc al lui Pluto înseamnă că, în general, îi vei observa efectele în termeni de tipare sau mentalități, mai degrabă decât ceva în mod evident exterior, cum ar fi comunicarea, banii sau dragostea. S-ar putea să descoperi că până în toamnă, înghiontirile lui Pluto – și misiunea de a curăța orice e toxic – au reușit să te pună împuternicit într-un spațiu liber.

Ce zodii vor fi afectate retrogradul Pluto din 2023 în Vărsător

Când vine vorba de retrogradul lui Pluto, persoanele care au plasări în oricare dintre semnele cardinale – Berbec, Rac, Balanță, Capricorn – o vor simți mai mult decât alții.

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)

Pluto se află în a 10-a casă a carierei tale de ceva vreme, dragă Berbec, și deși este retrograd, vei reflecta asupra dinamicii toxice cu superiorii. În loc să arăți cu degetul către șeful tău pentru modalitățile lor de control sau colegii tăi pentru natura lor excesiv de competitivă sau de bârfă, acest retrograd te va încuraja să te uiți la modul în care ai activat sau ai adăugat combustibil la orice incendiu stârnit pe drumul tău profesional. Este timpul să elimini tiparele și comportamentele negative cu auto-reflecție, astfel încât să îți asumi mai ușor puterea ta.

Horoscop special: Cele mai NOROCOASE zodii din a doua jumătate a anului 2023

Urmeaza 6 iunie. Ce aduce portalul 6.6?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Rac (21 Iunie-22 Iulie)

Pluto a trecut prin a șaptea casă a parteneriatului de ani de zile, dragă Rac, și când este retrograd acolo, este o oportunitate de a lua în considerare dacă există anumite comportamente, procese de gândire sau dinamice care inhibă creșterea pe termen lung în relațiile personale. S-ar putea să-ți fi spus o anumită poveste despre ceea ce vrei sau nu vrei, sau să exerciți prea puțin sau prea mult control. Pe scurt, această fază este una minunată pentru a te înțelege mai bine în relația cu ceilalți, cum ar fi un membru al familiei, un prieten drag, o persoană importantă sau chiar un partener de afaceri.

Horoscop special: Cele mai NOROCOASE zodii din a doua jumătate a anului 2023

Urmeaza 6 iunie. Ce aduce portalul 6.6?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 05/06/2023