Urmeaza 6 iunie. Ce aduce portalul 6.6? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Urmeaza 6 iunie. Ce aduce portalul 6.6?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Urmeaza 6 iunie. Ce aduce portalul 6.6?
6 iunie
Credit foto: Imagine de Mario Schmidt de la Pixabay

Joi, 6 iunie 2024, este o zi speciala din punct de vedere numerologic. Este a 6-a zi, din a 6-a luna a anului, iar 6.6 deschide un portal de energie concentrat pe dragoste, relatii. In numerologie, 6 este numarul dragostei, al grijii fata de cei dragi. El aduce energia iubirii neconditionate, a responsabilitatii, a dreptatii, a frumusetii.  

Reversul medaliei cand vine vorba despre 6 este perfectionismul nesanatos, controlul exagerat, rigoarea excesiva.

Deci, cum putem maximiza acest portal de energie dinamica 6.6?

Este o zi in care trebuie sa-ti revizuiesti modul in care privesti dragoste? Este durere sau este tot ceea ce ai nevoie?

Gratie energiei 6.6 vezi mai clar care este responsabilitatea ta. Este un moment in care trebuie sa renunti la “trebuie”: “trebuia sa fiu casatorit pana acum”, “el trebuia sa faca asa”, “trebuia sa stiu mai bine” etc.

Orice “trebuie” cand vine vorba de dragoste trebuie regandit, recalibrat, revizuit. De asemenea, n-ar fi rau nici sa renunti la ochelarii roz si sa incerci sa vezi realitatea asa cum este e.

Numarul 6 este despre a iubi si a fi iubit. Dar ce sta in calea acestei nevoi simple? Judecata, idealismul nerealist, incapacitatea de a ierta.

Energia lui 6.6 aduce o zi activa, energica, in care ar fi bine sa renunti putin la griji si fii mai iubitor, mai iertator. Daca ai o relatie care nu s-a terminat in cei mai buni termeni, iarta-ti fostul partener. Scrie-i o scrisoare de iertare catre ele si/sau catre tine, apoi arde-o. Elibereaza-te de acele sentimente care te tineau pe loc. Energia lui 6.6 actioneaza ca o platforma de autoevaluare, in care sa-ti deschizi inima, sa iti accepti ranile, sa iti asumi responsabilitatea pentru ce a fost.

3 zodii care își înfruntă și înving fricile în luna iunie

6.6 si sufletul pereche

In numerologie, 6 este considerat un numar perfect. El simbolizeaza, gratie formei sale, echilibrul, armonia. 6 este jumatatea lui yin si yang – partenerul perfect. Mai mult, iunie este luna Gemenilor, simbolul sufletului pereche, dar si al sociabilitatii si al flirtului.

In tarot, 6 este reprezentat de cartea “Indragostitii”, alt simbol al sufletului pereche. Tocmai de aceea, luna iunie este considerata luna perfecta pentru a-ti atrage jumatatea.

Lună Nouă în Gemeni, 6 iunie 2024. Universul ne atrage atenția asupra iubirii. Găsim echilibrul între inimă și minte?

Surse: astrologyanswers.com, the-numinous.com

Imagine de Mario Schmidt de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 04/06/2024