Luna plină în Berbec a trecut, efectele continuă. Impact major pentru aceste 4 zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plină în Berbec a trecut, efectele continuă. Impact major pentru aceste 4 zodii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plină în Berbec a trecut, efectele continuă. Impact major pentru aceste 4 zodii
Luna plină în Berbec a trecut
Credit foto: Depositphotos.com

Vara fetelor sexy s-ar putea să se fi încheiat, dar asta nu înseamnă că viața ta amoroasă nu va fi încă plină de emoție. Acum, că Soarele se află în semnul cardinal de aer al Balanței, fiecare zodie se va simți dornica să acorde prioritate conexiunii, romantismului și construirii de legături cu persoane care susțin, care au aceleași gânduri. Odată cu colaborările și parteneriatele care ating cote maxime, s-ar putea să te trezesti că petreci mai puțin timp pe cont propriu, ceea ce duce la suspendarea multor activități independente. Patru semne zodiacale în special vor fi cele mai afectate de Luna plina din septembrie 2023, iar efectele se vor resimți din plin și după aceea.

SuperLuna plină din septembrie, ultima superLuna plină a anului, a avut loc în semnul cardinal de foc al Berbecului, aducând energia, căldura și ambiția în prim-plan. În timp ce sezonul Balanță tinde să nu aibă un sentiment de urgență (cu excepția cazului în care are legătură cu flirtul și întâlnirile), energia Berbecului este legată de a-ți împinge în mod activ propriile obiective și ambiții. Condusă de Marte, această Lună plină invită pe toată lumea să pledeze pentru ceea ce își dorește, mai degrabă decât să fie prea preocupată de opiniile și punctele de vedere ale altora. Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul vor fi supuși cel mai mult acestei energii, datorită locului în care se află casa condusă de Berbec din harta natală.

Iată care sunt zodiile puternic impactate și după Luna plină în Berbec

Berbec (20 martie-19 aprilie)

Pe 29 septembrie, Luna plină a luminat prima ta casă de exprimare de sine, aducându-ți în atenție activitățile și ambițiile solo. Relațiile tale au fost prioritatea ta principală în această lună, dar în această lună plină, te vei simți obligat să-ți îndrepți o parte din atenție către tine. Acționarea și prioritizarea obiectivelor și afacerilor tale personale va fi o ispravă ușoară, permițându-ți să-ți restabiliți independența dacă aceasta se pierde în energia orientată spre parteneriat a sezonului Balanță. Fă-ți puțin timp pentru tine dragă Berbec. Toți ceilalți pot aștepta.

Evenimente astrologice octombrie 2023. Începe sezonul eclipselor. Pentru ce primim recompense de la Univers?

Horoscop lunar dragoste octombrie 2023. Cum se schimbă relațiile în sezonul eclipselor sub energia pasionalului Scorpion?

Ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balanței

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 29/09/2023