Începe sezonul SĂGETĂTOR 2023. Spiritul de aventură se trezește în Berbeci. Peștii vor să preia poziția de lider. Ce urmează timp de o lună pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Începe sezonul SĂGETĂTOR 2023. Spiritul de aventură se trezește în Berbeci. Peștii vor să preia poziția de lider. Ce urmează timp de o lună pentru zodii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Începe sezonul SĂGETĂTOR 2023. Spiritul de aventură se trezește în Berbeci. Peștii vor să preia poziția de lider. Ce urmează timp de o lună pentru zodii
Începe sezonul SĂGETĂTOR 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Sezonul Săgetător este plin de oportunități de a profita la maximum de noiembrie și decembrie, de la întâlnirea cu cei dragi și încurajarea echipei de fotbal preferate până la planificarea întâlnirilor de vacanță.

De fapt, de acum până la sfârșitul anului, calendarul tău s-ar putea să se simtă puțin prea plin. Acest lucru se datorează faptului că semnul de foc se referă la a deveni mare și este guvernat de Jupiter, planeta abundenței. Cu cât există mai multă distracție, râsete, confort și socializare, cu atât mai bine.

Cu toate acestea, petrecerea nu este singurul obiectiv al sezonului. Sezonul Săgetător crește, de asemenea, dorința de a-ți întinde aripile, de a trece dincolo de lume, de a identifica și de a celebra adevăruri nefiltrate și de a absorbi cunoștințe cu fiecare ocazie. Deoarece Marte, planeta acțiunii, urmărește soarele în Săgetător în 2023, este, de asemenea, un moment bun pentru a ieși din zona ta de confort și, eventual, a-ți întinde aripile făcând o călătorie pe distanțe lungi sau învățând ceva nou.

Având în vedere tranzitul lui Venus prin Scorpion, acesta este un moment bun pentru a te gândi la modul în care poti aprofunda intimitatea în relațiile tale. Și, pe măsură ce sezonul avansează, fii pregătit să încetinesti și să te întoari pe pași, deoarece al patrulea și ultimul Mercur retrograd al anului are loc în perioada 12-13 decembrie (în funcție de fusul orar).

Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul Săgetător în general, și mai ales în 2023.

Când începe sezonul Săgetător?

Sezonul Săgetător durează aproximativ de la 21-22 noiembrie până la 21-22 decembrie în fiecare an. Sezonul Săgetător durează între 22 noiembrie și 21 decembrie anul acesta. Cu alte cuvinte, sezonul Săgetător începe pe 22 noiembrie și se termină pe 21 decembrie.

Horoscop special: Saptamana poate fi DIFICILĂ pentru aceste 3 ZODII. Ce sau cine le vine în ajutor

Starea generală și atmosfera din sezonul Săgetător

Nu căuta mai departe decât conducătorul zodiei pentru o idee despre cum funcționează Săgetătorul în astrologie și influențează vibrația de la mijlocul lunii noiembrie până la jumătatea lunii decembrie: Jupiter, planeta abundenței, creșterii, expansiunii și norocului, mărește tot ceea ce vine în el. La rândul său, Săgetătorul este unul dintre cele mai optimiste zodii, dar este și predispus la extreme. Când vine vorba de aspectele vieții la care săgetătorii le tânjesc cel mai mult – distracție, învățământ superior și călătorii pe distanțe lungi – cu atât mai mult, cu atât mai bine.

Săgetătorii sunt foarte înțelepți și dornici să-și împărtășească convingerile, așa că tind să se exprime mai mult – adesea fără niciun fel de filtru. Asta pentru că oricine are o plasare în Săgetător (adică soarele său este în Săgetător sau unul dintre cei trei sau șase mari este în zodie) prioritizează adevărul mai presus de orice.

De asemenea, merită remarcat faptul că, ca semn de foc mutabil, Săgetătorul este adaptabil și pasionat de evoluția constantă – în special cerebrala și spirituala. Săgetătorii tânjesc la explorare pentru că sunt asociați cu casa a noua a aventurii și a învățământului superior.

Acestea fiind spuse, pe măsură ce soarele trece prin Săgetător, suntem cu toții puțin mai neliniştiți decât de obicei și putem fi atrași să ne canalizăm pe călătorul interior. Indiferent dacă încerci o nouă clasă de antrenament, mergi la un eveniment de vacanță și cunoști oameni noi sau ești obligat să lucrezi îndeaproape cu un mentor pentru a-ți perfecționa setul de abilități, lărgirea minții este esențială în acest sezon interesant.

Horoscop special. Soarele în Săgetător 2023. 5 ZODII binecuvântate. Vezi dacă ești în top!

Sezonul Săgetător: la ce să te aștepti în 2023

Deși soarele trece prin Săgetător o dată pe an, luna și alte planete își urmează propriile căi prin cer, creând o imagine astrologică unică a sezonului Săgetător, care variază de la an la an.

Marte, planeta acțiunii, energiei și sexului, va intra în Săgetător de Vinerea Neagră, pregătind scena pentru o atmosferă de foc și aventuroasă până pe 4 ianuarie. Explorează teritorii neexplorate în orice zonă din viața ta este activată în timpul sezonului Săgetător.

Luna plină din Gemeni pe 27 noiembrie s-ar putea să se simtă frenetic și să te facă să înoti într-o supraîncărcare de informații care este greu de înțeles, așa că să iti faci timp pentru a-ti scoate din cap și în inima ta poate fi benefic. Și luna nouă din 12 decembrie în Săgetător coincide cu începutul celui de-al patrulea și ultimul retrograd al anului al lui Mercur, care încurajează încetinirea și auto-reflecția până la 1 ianuarie.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 21/11/2023