Horoscop special. Soarele în Săgetător 2023. 5 ZODII binecuvântate. Vezi dacă ești în top! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special. Soarele în Săgetător 2023. 5 ZODII binecuvântate. Vezi dacă ești în top!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special. Soarele în Săgetător 2023. 5 ZODII binecuvântate. Vezi dacă ești în top!
Soarele în Săgetător 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Sezonul Săgetătorului aduce o energie inspirată, creativă și care provoacă gânduri în viața ta, ajutându-te să te simți mai încrezător în timp ce te pregătești să profiti la maximum de sfârșitul anului 2023. Doar pentru că este sfârșitul anului calendaristic nu înseamnă că nu te poti bucura de magia noilor începuturi și tocmai asta va oferi acest nou sezon zodiacal motivat.

Săgetătorul caută să te inspire să-ți atingi visele, deoarece vei simți un optimism mai mare. Datorită naturii filozofice a acestui semn de foc, vei găsi un sentiment mai profund al modului în care s-au desfășurat lucrurile, ceea ce te va ajuta să ai mai multă speranță în crearea viitorului viselor tale.

Gemeni

În timp ce energia Săgetătorului guvernează în general chestiunile inimii, cu atât de multă energie de foc puternică în jurul tău, folosește-o pentru a te ajuta să descoperi ceea ce iubești cu adevărat. Saturn a ieșit recent din retrograd în Pești, ceea ce te-a ajutat să atingi scopul tău divin în această viață. Ceea ce iubești și ceea ce te pasionează este ceea ce te va conduce către scopul tău.

Poate că distracția ta este ceva de care ai devenit pasionat și îți dai seama că vrei să faci carieră din ea. Când iubești cu adevărat ceea ce faci, nu este vorba despre a munci mai mult, ci pur și simplu să te bucuri de ceea ce aduce fiecare zi.

Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi

Horoscop special: Saptamana poate fi DIFICILĂ pentru aceste 3 ZODII. Ce sau cine le vine în ajutor

Cum încheie relațiile fiecare zodie în parte. Ți se potrivește?

Fecioară

Pe măsură ce Soarele răsare în Săgetător, este posibil să visezi la o casă nouă sau să faci schimbări în cea existentă. Energia Săgetătorului guvernează acest aspect al vieții tale, făcându-te simultan să dorești rădăcini puternice, dar totuși să ai aripi de zbor. Chiar dacă te-ai străduit să găsești recunoștință pentru tot ceea ce ai creat deja, asta nu înseamnă că încă nu poți face îmbunătățiri în acest sens. Dă-ți voie să te bucuri de fiecare aspect al vieții, indiferent dacă te simți chemat să călătorești, să te muți sau să schimbi lucrurile în casa ta.

Când iubești locul în care locuiești, te miști diferit în lume. Aceasta este împărăția ta, sanctuarul tău și, prin urmare, făcându-ți timp pentru a face tot ceea ce îți dorești, dai tonul modului în care vei aborda orice altceva în viața ta. Onorează aceste sentimente dacă te-ai gândit la vânătoarea de case sau cheama-ți antreprenorul pentru remodelarea la care ai visat.

Orice lucru nou sau îmbunătățit în ceea ce privește casa ta nu este doar norocoasă, ci și schimbarea interioară pe care ai căutat-o. Dacă, în schimb, simți că ești chemat departe de casa ta, îmbrățișându-ți dorința de a călători și de a învăța prin planificarea unei călătorii – nu știi niciodată ce oportunitate ți se va întâlni în timp ce explorezi lumea.

Horoscop special: 22 noiembrie 2023 este cea mai norocoasă zi a lunii pentru aceste zodii. Soarele în Săgetător le dă aripi

Horoscop special: Saptamana poate fi DIFICILĂ pentru aceste 3 ZODII. Ce sau cine le vine în ajutor

Cum încheie relațiile fiecare zodie în parte. Ți se potrivește?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 21/11/2023